The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined array key 0 - Line: 1640 - File: showthread.php PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php 1640 errorHandler->error_callback
/showthread.php 915 buildtree
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
D5 проблем с главата?!?!

#9
jonkata_01 Wrote:Много правялно си чул колега, тези които не се интересуват те не са го чули !!! Проблемите се следните ; чупат се леглата на повдигачите, поради къква причина не знам, най-вероятно от не редовна смяна на масло, при смяна на масло е хубаво са се слага такова къкво то го дават, за този мотор 0-30 или 5-40. Другото което е, чупи кобилици вв следствие на блокирал повдигач, чупи петите на разпределителните валаве и съответно криви валовете, и най-лошото е че те са кухи и нямат изправяне. Като цяло, да корави двигате ли са, мощни и икономични, но си искат своето. Дано съм бил полезен. Пожелавам безаварийно каране !!! Big Grin
Точно за този проблем се интересувам как да избегна. Знам, че главите с проблемни и не искам да го мисля. Колта е на 95 000км към момента и се интересувах какво се прави срещу този проблем. Но за да се счупят леглата на повдигачите това означава, че мотора не е домислен нещо. Не очаквах това от Волво и се чуствам прецакан. Жалко, че го разбрах след като взех колата.
Който търси - намира, който пита - знае!
Reply



Messages In This Thread

Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)