The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Препоръки и забележки към Мото Пфое - сервиз VOLVO

#1
Star 
Уважаеми колеги,миналата седмица бях в новия комплекс на Volvo към Мото Пфое - София,където се срещнах с Управителя  Г-н Ивайло Петров,Началник-сервиза Владимир Пашкулев и познатият на повечето от нас Роби.Отворени са за диалог от всякакво естество и ме помолиха да пусна тема за препоръки и забележки към сервиза,с цел подобряване на удовлетвореността,което е от взаимен интерес!Комплексът наистина  на много високо ниво във всяко отношение,а цените на резервните части и консумативи са под средноевропейските за официален дилър на марката.Постоянно се пускат промоционални артикули,които в някои случаи са на по-ниски цени от части втора употреба!Това не е реклама! Нека всеки,който има някаква идея,препоръка или забележка,да я сподели тук,а аз ще имам грижата да им я предам!Те също имат достъп и се надявам да следят и тук. Много моля само за сериозни мнения от колеги,които  реално имат преки впечатления!
Аз имам две препоръки(за сега):
  1.Да си оптимизират графика така,че като запишеш час ,в рамките до 30 минути автомобилът ти да бъде вкаран в сервиза. Последния път бях записан за 9,00 часа, а до 10,30 колата беше отвън на паркинга.Случвало ми се е и да чакам и повече,а като се има предвид локацията и липсата на логистика,определено си е проблем - всеки гони време и планове.
  2.Да се възстанови страницата с онлайн-проверката на цените и наличностите на резервни части,за което впрочем получих уверението,че е сред приоритетите им.
 Ще се радвам повече колеги да вземат отношение!
Reply



Messages In This Thread
Препоръки и забележки към Мото Пфое - сервиз VOLVO - by pliva - 09-14-2019, 08:12 AM

Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)