The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Съвети за покупка на Volvo S80

#1
Здравейте,
шофьор съм от началото на 2016-та година, като към момента управлявам автомобил от друга марка с автоматична скоростна кутия, който дефакто се явява и първият ми собствен автомобил. Колата е 125 конски сили, с бензинов мотор. Напоследък се замислям обаче, че качеството е далеч от това, което търся. Не съм карал особено много от покупката до ден днешен и въпреки това разходите по този автомобил ми идват в повечко и мисля, че е дошъл моментът да се снабдя с нещо сигурно и здраво.

Мой близък от около 5-6 години шофира класиката Волво 850 и съм изключително впечатлен от устойчивостта и качеството на тази кола. Още когато купувах моята бях вдигнал мерника на S60, но на базата на бюджета, с който разполагах тогава, просто нямаше как да се вместя в покупката на нещо читаво и предпочетох да заложа на нещо една идея по-евтино. Сега обаче смятам, че е дошъл моментът все пак и аз да изпълня първоначалния си план, като този път се оглеждам сериозно в S80.

Това, което би ми било много ценно да чуя са вашите препоръки. Важно е да отбележа, че може би единственото задължително нещо, на което държа е кутията да е автоматична, тоест покупката на кола с ръчна скоростна кутия не стои на дневен ред. От там нататък нямам претенции относно вариации на двигател, гориво и прочие. Ще ми се да чуя малко повече за автоматиците конкретно при този модел, защото всички сме наясно, че именно там се случват най-скъпите ремонти, та определено бих се радвал да видя мнение от някой, който е имал или има такъв автомобил.

Благодаря!
Reply



Messages In This Thread
Съвети за покупка на Volvo S80 - by nedqlkow - 04-22-2020, 11:51 AM

Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)