The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined array key 0 - Line: 1640 - File: showthread.php PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php 1640 errorHandler->error_callback
/showthread.php 915 buildtree
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Тайна кулинария

graf_bezuhoff Wrote:Вие всяка вечер нова рецепта ли чакате?!
А кой ще яде тия две тенджери с тиквички от снощи!
Пък и ваш ред е, аз ако всяка вечер нова манджа правех, е-хе!...

Правя ги така, стават хрупкави и вкусни:
Нарязвам ги надлъжно на 7-10 мм. дебелина. Осолявам ги и върху удобен съд (дупчена тавичка, гевгир, мрежа против пръскане за тиган) се изцеждат за 10ина минути и поемат солта. След това обилно ги овалвам в брашно и подмятайки ги в гевгира ги изтупвам от излишното брашно. Така пържа и дребната риба. После ги наказвам с висока температура в тигана с олио. Пържа до златисто и ги редя в чиния, предварително подложена с домакинска хартия или салфетки. Същото е и с патладжана, който обаче обелвам предварително и предпочитам пред тиквичките. После всичко е ясно... бира, тикви, риба или патладжан, все чудно вкусно се получава.
" Който не пътува си мисли, че майка му готви най-добре"
Reply



Messages In This Thread

Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)