The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined array key 0 - Line: 1640 - File: showthread.php PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php 1640 errorHandler->error_callback
/showthread.php 915 buildtree
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Проект AUX вход към фабричните радия

#37
batence Wrote:Колега незнам колко е лесно,виждам темата е на повече от една година пък още няма направен такъв модул за AUX!Занимавам се с внос ,проектиране и направа на адаптори които емулират чейнджър ,имам почти за всички коли, виш gromaudio-bg.com и bgcaraudio.com.Що се отнася до инфото за командата която "отпушва" voice guide chanel.обади ми се или пиши на лс. с повече подробности къква ти е идята!

Колегата, с който започнахме да ги правим тези неща има готов работещ вариант за SC серията, от около половин година, че и повече. Защо не е направил и пуснал платки незнам, но там информация колкото искаш протокола е леко модифициран MBUS на Алпин (ако не се лъжа).

За HU серията нещата са много по различни. Там трябваше да подслушам целия протокол за комуникация, но понеже имам само на разположение CD ( да това CD което е в радиото работи на същия протокол и е закачено към линията на чейнжъра) а останалите устройства ги намирах с налучване, като държа да отбележа, че това не ми е основната работа, заради това като ми остане време поработвам върху този проект. В момента имам работещ прототип, с който се "отпушват" аудио входовете. Мога и да го демонстрирам. Smile

Утре ще звънна на телефона който сте оставили да поговорим на тази тема. :wink:
Reply



Messages In This Thread

Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)