The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined array key 0 - Line: 1640 - File: showthread.php PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php 1640 errorHandler->error_callback
/showthread.php 915 buildtree
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Няколко въпроса относно "кърпене"

#1
При мен има няколко дупчици и една по-голяма дупка по пода, праговете и едната вежда и се налага да се позакърпят. Определено не ми се дават пари за майстор (основно защото ги нямам) и реших сам да закърпя положението. От тук излизат и някой въпроси:
Къде в софия могат да ми напълнят бутилката с аргон - бутилката е от по-малките, изрядна е от към експлоатационен срок и т.н. Ще ползвам аргон - защото такъв апарат имам - знам че ще стане по-трудно отколкото с телоподаващо или оксижен.
От къде може да си купя задна вежда и евентуално прагове - гледам в ЕМ комплект пише че имат, но май не са като за мене - пише че са за модел с 4 врати и цените ми се виждат малко надути - праг 62лв, вежда 52лв.
Как да обработя кръпките - мисля праговете и тези по пода да са с такова: http://www.nahodka-avto.ru/index.php?raz...1&dirnum=5
но ще трябва ли примерно преди това да го обработя с нещо друго (грунд някакъв)(то на самата опаковка би трябвало да пише).
Reply



Messages In This Thread

Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)