The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Газ и подземни паркинги в България и Европа?

#11
ico_kosara007 Wrote:М/у другото от преди 2 месеца откакто ме върнаха от Варна тауърс в Мол не съм ходил.Загубиха ме като клиент.

Абсолютно съм съгласен с теб, и аз правя същия бойкот, и без това моловете са скъпарски пък и много важни го дават, загубиха ме като клиент, изобщо не ми липсват. :wink:
Сервиз за монтаж на газов инжекцион.
Reply

#12
Ми точно на Варна тауърс ИМА паркинг за коли с газови уредби - МНОГО ГОЛЯМ И ХУБАВ, даже е покрит и не ти се мокри колата докато вали !!!!!
На Гранд мол има паркинг на покрива !!!
На Мол Варна си има паркинг пред сградата !!!
На Пфое Мол има паркинг около сградата !!!

Май тези са достатъчни за да се каже че май приказката за жабата и коня в случая е малко прибързана!
Reply

#13
Когато има такива паркинги би трябвало да сложат по една голяма табела с надпис за коли с ГУ,а не онези главочи от охраната да казват че не може и да те връщат вместо да те насочат.До този момент не знаех за тези паркинги.
VOLVO V40 2.0/96г. ГИ LOVATO
MITSUBISHI COLT V 1.3/99г.
Когато съдбата ти обърне гръб, не се отчайвай - изчакай я да се наведе!
Reply

#14
Малко офф, ама моята e с фабричен метан и в КАТ София при регистрацията ме питаха за паспорт на уредбата Big Grin Иначе аз нямам обозначения на багажника и по нищо не се разбира, че има газ. Освен това се зарежда точно до бенза. Честно казано не мисля, че колата е по-опосна от останалите когато е паркирана под земята.
Reply

#15
Не знам защо темата толкова си смени фокуса, ама изводите са следните:
1. В Р. България, съгласно въведените правила Е ЗАБРАНЕНО паркирането в подземни помещения на автомобили с АГУ.
2. Ние НЕ СМЕ по-големи от правилата - следователно трябва да ги спазваме. Всички наши мнения и настроения са ала бала - нарушаваш правилата, щото мислиш, че не е правилно - плащаш си щото си голям мислител.
3. Коментирате вие моловете, ама замислихте ли се, че същите правила са в пълна сила и за подземните гаражи на жилищните кооперации и само късмета на някои от вас още не му е изневерил, преди да го изхвърлят от собственото му паркомясто, което вероятно струва по - вече от колата, която притежава ?.... :evil: :evil: :evil:
През 2020 се очаква да свърши света!!! Ако искаш да оцелееш -  ела в България!!! Тук сме с 30 г. назад !!!
Reply

#16
При колите с обикновена газова ако загасиш колата без да минеш на бензин преди това останалата газ в колекторите и изпарителя "издиша" през въздушния филтър. Метана е по лек от въздуха и се събира по тавана, пропан бутана е по-тежък се събира на пода, вентилацията обикновена е на тавана и не го изсмуква, а го мести към места на "завет". Когато за деня 500 коли оставят по 100 грама газ и той се натрупа на места бързо се достига запалима смес.

Фабричните газови са на течна газ, няма изпарители, катализатора доизгаря остатъците в ауспуха, имат следене на клапаните от компютъра, контрол с ламбда сонда. С фабрична газова няма изтичане, но при обикновената газова гасенето на газ и недоизгарянето на празен ход при липсващ катализатор винаги отделят газ.
------------------------------------------
Volvo V40 1997, 2.0
Reply

#17
Спам:
Спрях да ходя във Варна тауърс и мола фалира.Добре че посещавам другите чат-пат, та се държат още! :mrgreen:
VOLVO V40 2.0/96г. ГИ LOVATO
MITSUBISHI COLT V 1.3/99г.
Когато съдбата ти обърне гръб, не се отчайвай - изчакай я да се наведе!
Reply

#18
ico_kosara007 Wrote:Спам:
Спрях да ходя във Варна тауърс и мола фалира.Добре че посещавам другите чат-пат, та се държат още! :mrgreen:

SPAM:

Да вземеш да ходиш и така на работа, че да не ти фалира и фирмата ...... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
През 2020 се очаква да свърши света!!! Ако искаш да оцелееш -  ела в България!!! Тук сме с 30 г. назад !!!
Reply

#19
Темата е стара но да споделя и аз.Спирам на всички Молове без никаъв проблем,защото моята пълначка е откъм страната на резервоара и нямам лепенка за ВНИМАНИЕ ГАЗ газовата бутилка ми е на мястото на резервната гума не мирише на газ и трудно може да се разбере,че съм с газова уредба. Smile
Reply

#20
dimitar76 Wrote:Темата е стара но да споделя и аз.Спирам на всички Молове без никаъв проблем,защото моята пълначка е откъм страната на резервоара и нямам лепенка за ВНИМАНИЕ ГАЗ газовата бутилка ми е на мястото на резервната гума не мирише на газ и трудно може да се разбере,че съм с газова уредба. Smile

Аз съм по същия начин... нямам лепенка проблеми не са ми правили никъде до сега. Гаража ми е подземен но едва ли някой ще дойде да ме изхвърли от него :twisted:
Четеш на някой коментарите, гледаш му профила и си викаш..."Тоя... няма начин щъркела да не го е изпускал".
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)