The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
няколко въпросчета относно В40

#1
като си купих колата имаше лек удар от предната страна и фара ми е са е изкривил на надолу, как може да си го оправя или поне да ми кажете как се сваля. другото кое то искам да попитам в момента сам с оригиналния касетофон на колата , искам да знам ако махна клемите на акумулаторя дали ще се заключи и ще му трябва код.
И на края как се сваля проклетата :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: задна кора на багажника. ???????????
Предварително ви благодаря много Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink
Volvo V40
1.8i // 03.97г.
Reply

#2
за фара нз.,но за магнета,искай го от местото му и виш дали некаде по-него нема ли код или виш дали има некви бутони за тази функция,но мисля,че не требе да ти се блокира.А кората се смъква мн.лесно дигаш нагоре и излиза 1 от една стр.после др.Успехи
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят.
Руски форум: питаш нещо и теб те питат.
Български форум: питаш нещо и ти обясняват колко си тъп.
Reply

#3
Колега,за фара. След като отвориш капака и погледнеш, между фара и мигача се вижда един винт за кръстата отверка. Отвърташ го, така, че да се отвива свободна, но без да го вадиш. След това с отверка с кърпа бъркаш между фара и мигача, захващаш мигача и го вадиш настрани и наляво или надясно /не се посочил фарът ти от коя страна е/ и готово. Фарът е закрепен с четири болта. Два отстрани, след като свалиш мигача се виждат и два отстрани на радиатора. При демонтаж на ляв фар е малко неудобно, заради две тръби от климатроника.
София Волво v40 Bi-fuel 2002г.1783сс, B 4184 S9
Reply

#4
еми като застанеш срещу колата се намира от лявата страна , май малко ще се узора със свалянето и напасването че сега бие ниско долу
Volvo V40
1.8i // 03.97г.
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)