The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
V40 1.9 TD

#1
Здравейте колеги днес като си карах в поройният дъжд и хоп контролнато табло и приборите ми угаснаха и светнаха двете стрелки на мигачите.Такааа като се върнах в гаража проверих предпазителите наред свалих таблото почистих поставих и всичко окей ??? Според вас каква е причината за този кофти номер ??? Волвото е в401.9 тди !!! Благодаря предварително !!!!
Reply

#2
Според мен нещо с централното или алармата ако имаш такава е станало.Но защо си свалял таблото.И ако си разкачал акомулаторът за повече от 20-30 мин. докато си свалял таблото,компа се е ресетнал и от там ти се е оправил проблема.Според мен е това.Дано несъм те подвел Wink
Reply

#3
Да откачих акумулатора но защо мислиш че е от централното според мен е лош контакт или нещо такова след като го сложих се оправиха нещата.
Reply

#4
Ясно е, че е лош контакт, оправило се е. Какво го мислиш?! Таблото на 40ките е много зле откъм конектори, малко да мръдне и се побърква.
------------------------------------------
Volvo V40 1997, 2.0
Reply

#5
А на мен в същия дъжд ми прокапа тавана през уплътнението на антената. Може ли някой да ме упъти как се сваля антената, за да го подменя. Автомобилът е същия като на колегата. Предварително благодаря.
Reply

#6
Мисля че се сваляше плафона и от там през дупката се бъркаше за да стигнеш до гайката на антената.Това е Wink
Reply

#7
Самата антена се сваля с леко завъртане на ляво или дясно. А за да свалиш основата трябва да се свали тапицерията на тавана. И на мен ми прокапваше от основата на антената, но реших проблема със силикон. С малка отвертка леко се надига гуменото уплътнение между основата на антената и ламарината на покрива и се впръсква силикон. Най- добре е силикона да е в тубичка като от паста за зъби, защото лесно се стиска с една ръка /другата е заета с отвертката/. Такъв силикон се продава навсякъде по авто магазините. Струва 3-4 лева тубичката.
VOLVO V70 2.0D 2008г. 136к.с.
Code:
[url=http://forum-lines.ru/][img]http://forum-lines.ru/rez/ab286793.gif[/img][/url]

[Image: ab284504.gif]

VOLVO V40 1,9TD 1997г  VIOLET METALIC
[Image: ab214140.gif]
[Image: ab286793.gif]
Reply

#8
Благодаря, колега, ще опитам със силикон.
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)