The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
сЪвет за S80

#1
Здравейте колеги,мисля тези дни да ходя да правя бартер за с80,да давам моето в 40,колата е с десен волан и автоматична скоростна кутия,по телефона ми казаха че проблема бил малък и на място ще ми обесят,колата е без газово а моята е с газов инйекцион,аз съм пуснал моята за 4 хилки и другата е за толкова,и се чудя дали си заслужава да правя такъв бартер или не,не зная каква е поддръжката на тая кола,мн ли е скъпо как е,иначе ще правим чист бартер ако стане работата,дайте съвети до петак вечерта да знам какво да правя,защото имам ужасно голям мерак за такава кола,и заради този мерак не искам да направя грешка,пишете и давайте съвети какво да гледам и дали си струва
Reply

#2
Не ти трябва кола с десен волан.Неса за нашият стандарт.Аз съм против колите с десни волани които се карат в БГ.Един приятел който ми е като брат се върна от Англия понеже работи там и карах неговата кола която е с дясна дирекция.Е няма да ти кажа как се изпреварва
Reply

#3
досега несъм карал с десен волан,ще опитам и ще видя какво щесе получи в събота
Reply

#4
Правиш грешка но ти си знаеш-- имай впредвид че си назад директно 1000 лв още при заменката ако другата се окаже нов внос. След това продажбата ще ти е много трудна
Reply

#5
jijo99 Wrote:След това продажбата ще ти е много трудна

На части. Wink Нито ще е първия нито последния...
Reply

#6
колеги работата се развали,няма да стане,надявам се че е за хубаво
Reply

#7
Здравей bakoto,

аз живея в Англия и се прибирам с Волвото ми всяка година в България. Шофирането с десен волан е неприятно по нашите пътища, в Европа е друго, там се кара и изпреварва с лекота по магистралите, но има такива.

Прости ми забележката, но моля те оправи си правописа, адски е дразнещо да видиш възрастен човек да пише толкова неграмотно. Всеки прави правописни грешки, но при теб няма изречение без!

Поздрави
Volvo For life!
Reply

#8
+1 Wink
VOLVO V40 2.0/96г. ГИ LOVATO
MITSUBISHI COLT V 1.3/99г.
Когато съдбата ти обърне гръб, не се отчайвай - изчакай я да се наведе!
Reply

#9
Това как ще изпреварвате с десен волан си е до умения. Но колко много заслепявате отсрещните - да не си насреща. Много ги мразя. Спестил си някой лев - о.к., ама поне смени фаровете. Всеки знае как трябва да светят фаровете. На левия волан са в нивата и не пречат на никой, но на десния са огледални.
Айде
volvo for life
Волво В70 '98 2,0 10V
И не забравяйте, че всяко натискане на спирачката, Ви бърка директно в джоба. Карайте предвиждайки!
Reply

#10
Фаровете не е необходимо да се сменят, просто трябва да се настроят! При мен е много лесно има едно малко пластмасово чопче за преместване нагоре/надолу и още едно за ляво и дясно. Отнема около час игра и са перфектни!

Поздрави
Volvo For life!
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)