The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Имам ли CD changer и къде се намира в колата?

#1
Колеги, преди три месеца си купих кола от борсата в Горубляне и продавачите ме увериха, че в колата има CD changer, който се намира някъде в багажника, но не ми го показаха. В купето няма никаква музика, а мястото е затворено с декоративен капак, под който има букси, които са монтирани в последствие, защото кабелите им са свързвани с други, а връзките им са изолирани с изолирбанд. С една дума, купих си кола без "свирка". В последствие, в багажника никъде не намерих ниша, където да е поместен този CD changer. В лявата страна на багажника има ниша за пожарогасител, а в дясната срана, до мрежичката за инструменти има един голям високоговорител, предполагам, че е субуфер и нищо друго. Не ми се вярва този CD changer да е скрит под тапицерия или на друго "тайно" място. Все още не съм сложил никаква "свирка", за да пробвам дали работи цялата озвучителна система. Не съм манияк на тема музика в кола, но все пак "свирката" трябва да е прилична. На мен ми трябва радио за града /новини/ с изход за USB.
Ако се установи, че в колата наистина има CD changer каква "свирка" да си купя, за да може да го управлява, а ако няма CD changer какво друга музка ще ми препоръчате с USB, падащ панел и дистанционно.
Благодаря предварително.
VOLVO V40 1,8i 2000г.
Reply

#2
Ако има, в което никак не съм убеден, би трябвало да е в багажника от лявата страна вертикално вграден, точно срещу суббаса !
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)