Здравейте на всички! Просто не видях таква тема във форума, в която да си качваме снимки на колите, да им се радваме и така нататък..Затова реших да направя една такава.Нека който има снимки на колата си да качва и така да им се радваме взаимно!
Нека аз да съм първи...ще кача някоя друга снимка на моето прекрасно VOLVO ! :ugeek:
Одобрявам идеята ти колега, вчера гледах една тема в друг форум "Каква кола караме + снимка" , че и аз си мислих за подобна тема в нашият форум, така и така нямаме галерия, поне в такава тема може да се види кой какво кара, скоро ще кача и мои снимки
bg_tiger1978 написа:Одобрявам идеята ти колега, вчера гледах една тема в друг форум "Каква кола караме + снимка" , че и аз си мислих за подобна тема в нашият форум, така и така нямаме галерия, поне в такава тема може да се види кой какво кара, скоро ще кача и мои снимки
Радвам се,че одобрявате идеята ми! И аз забелязах, че в другите форуми си имат такъв раздел, а ние нямаме.. Е, вече имаме! :mrgreen:
Идеята и темата са добри.
Имам само една молба към колегите, които тепърва ще започнат да качват снимки. Колеги, вижте как колегата In Flames се е постарал и е преоразмерил снимките си да са широки около 700 пиксела и Ви е кеф да ги гледате, докато колегата Staiko S40 е изпляскал една снимка 3 264 × 1 832 пиксела - е честно, не си направих труда въобще да я погледна.
Ако не знаете или не можете или ви мързи има много лесен трик - използвайте snimka.bg. Когато качите снимка там това преоразмеряване си го прави самия сайт автоматично, давате десен бутон на снимката - "Копирай адреса на изображението" и го вграждате в поста си.
п.п. Не коментираме обработката с PhotoShop... който може - може, който не - качва 1:1 суровите снимки