The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Нестабилни обороти на свободна и гаснене на ГИ Фобос

#1
Здравейте, колеги.

Преди година си сложих газов инжекцион Фобос и от известно време имам проблеми с него. Когато преминава на газ (т.е. е все още студен двигателя) започва да си люлее оборотите като стига до 500 и после ги качва до 1200 и после пак 500... Когато двигателят е загрял и преминава на газ, го прави по-рядко. Това се случва само докато е на свободна (P или N - колата е автоматик). По-страшното е, че това люлеене го прави и при намаляване на скоростта в движение - когато се пуска по инерция, и дори гасне. А гасненето на автоматика е свързано с натежаване на волана, спирачките и необходимостта да спреш напълно, за да запалиш. Т.е. може да се случи много неприятна случка, ако този зад мен не внимава много.
Другият проблем е, че като натисна газта до долу, автоматично минавам на бензин, тъй като не му стига налягане на газта (макар и с пълна бутилка), което изглежда на запушени филтри или нещо такова.

Момчето, което ми монтира газовата обаче вече не се занимава с това и не може да ми направи настройки.

Четох из форума, че такъв ГИ монтират в Eurogas(в Горна Баня). Разгледах сайта им и видях, че са монтирали на същия автомобил като моя, даже и са описали отстрани за проблема с оборотите. Но когато им се обадих, те ми казаха, че е изключено да правят реглаж на ГИ, които не са монтирали те Confusedhock: , защото бил монтиран некадърно (без дори да питат къде е монтиран). Не правели настройки и реглажи, т.е. go f*ck yourself.

Така че, кажете къде мога да отида в София, за да ми направят настройката като хората и да забравя за този проблем.

Колата е Волво V70 2001г 2.4, 170 к.с.
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)