The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Заместител на оригиналната музика в S60/S80/V70 и други

#1
Вижте линка, според мен си заслужава но нека да каже някой който вече си го е купил, знам че има такива да не се спотайват. Чакам мнения...
http://shop.textalk.se/en/artgrp.php?id=...rp=1116062
VOLVO S60 2001г. D5
VOLVO XC90 D5 ТЪРСИ СЕ!

[Image: a1_a1_28_11_1994_2_1a.gif]
Reply

#2
Мине не мине няколко месеца и хоп - този head unit изкача на дневен ред.
Kangalov е с такъв. Отделно има писано за него в стари теми.
УСПЕХ
[Image: ab276107.gif]
[Image: ab245320.gif]

[Image: ab245321.gif]
VOLVO S40, 1.8 115hp, 97г. -Р 9969 минало
VOLVO 440 1.7i 89г. B18E, Р 1401 РС - минало
VOLVO 460 1.8 моно 91г. B18U, Р 0345 РС - минало
Reply

#3
В ютуба има няколко клипа ,може да се добие малка представа от него
Reply

#4
От една седмица имам това чудо.И накратко ще ви кажа ,че които иска качество на звука да не си го копува ОТВРАТИТЕЛИН Е.Иначе гпс блоутуда и другите му гъзариики са яки.Оригиналната музика по мое мнение е читава .След дълга кореспонденциа с продавача ма светна ,че бил си сложил еквалаизер и се оправило.Даже било по добре от оригинала.Нещо не му вярвам,но нямам избор ще трябва да пробвам ,че не се тарпи това.
Reply

#5
cecobi Wrote:От една седмица имам това чудо.И накратко ще ви кажа ,че които иска качество на звука да не си го копува ОТВРАТИТЕЛИН Е.Иначе гпс блоутуда и другите му гъзариики са яки.Оригиналната музика по мое мнение е читава .След дълга кореспонденциа с продавача ма светна ,че бил си сложил еквалаизер и се оправило.Даже било по добре от оригинала.Нещо не му вярвам,но нямам избор ще трябва да пробвам ,че не се тарпи това.

Имам някакви подозрения за китайския произход на това чудо...
В какво се изразява отвратителността на звука?
Reply

#6
Наѝ вероятно да . Просто шведите да са го поръчали. Ами ако имаш с 80 знаеш за какво говоря музиката и е супер.Не знам за другите волва как е.Отвратитетелното е че говорителя които е на таблото не е варзан кам оригиналния усилвател а е директно от стереото.идеята им е може би заради блуутуда и гпс ,защото командите и разговорите през телефона са само то там...... От таам идва и проблема от никаде не можеш да го усилиш или намалиш и е настроен да свири две три идеѝ по силно от другите.И като усилваш нали се сещате какво става КАКАФОНИЯ .Тоѝ се чува винаги наи силно и ефекта от стереото убито от всякъде.Сега ще си блъскам главата дали усилвател да сменям или еквалаизер както казва шведа.Иначе блутуда е яко не го мисля пускам го и не го мисля ,не като другите се да се търсим.И естествено музиката на телефона се контролира от стереото.Доста си мислех дали да не го върна ама сигорно една година ще се боря за митото ,че 50 процента сам го платил и се отказах.
Reply

#7
cecobi Wrote:Наѝ вероятно да . Просто шведите да са го поръчали. Ами ако имаш с 80 знаеш за какво говоря музиката и е супер.Не знам за другите волва как е.Отвратитетелното е че говорителя които е на таблото не е варзан кам оригиналния усилвател а е директно от стереото.идеята им е може би заради блуутуда и гпс ,защото командите и разговорите през телефона са само то там...... От таам идва и проблема от никаде не можеш да го усилиш или намалиш и е настроен да свири две три идеѝ по силно от другите.И като усилваш нали се сещате какво става КАКАФОНИЯ .Тоѝ се чува винаги наи силно и ефекта от стереото убито от всякъде.Сега ще си блъскам главата дали усилвател да сменям или еквалаизер както казва шведа.Иначе блутуда е яко не го мисля пускам го и не го мисля ,не като другите се да се търсим.И естествено музиката на телефона се контролира от стереото.Доста си мислех дали да не го върна ама сигорно една година ще се боря за митото ,че 50 процента сам го платил и се отказах.


Демек нещата опират до настройки?

Оправи ли проблема?
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)