The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
S40 1.6i 109 к.с. Газова уредба

#1
Здравейте, Колеги! От почти два месеца съм горд собственик на S40 2001г. и съм много доволен от колата .... не съм очаквал толкова меко да вози Smile

Въпроса ми е следния ... на този мотор може ли да му се сложи газов инжекцион ? Четох из нета, че този мотор е с променливо газоразпределение ... вярно ли е това

А за конвенционално газово предполагам и дума не може да става
Reply

#2
Слагай смело газов инжекцион. За обикновена газова не си и помисляй(не че е невъзможно но прочети темата отдолу). Wink
VOLVO V40 2.0/96г. ГИ LOVATO
MITSUBISHI COLT V 1.3/99г.
Когато съдбата ти обърне гръб, не се отчайвай - изчакай я да се наведе!
Reply

#3
Потвърждавам думите на колегата ico_kosara007 . Ако искаш колата ти да върви и да не плащаш тези безумно високи цени на бензина, единствената алтернатива е ГИ. Не че не може да се монтира и метанова уредба, но ГИ според мен е по-добрия вариант. Приказките, че газта е вредна за двигателя да ми ги разправят на баба Злата на зълвиния син :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: . Трябва само да избереш удобен за теб ГИ и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО кадърни майстори за монтажа му. Успех колега!!!
\\// (())  ||_  \\//  (()) S60 D5 185+к.с. М66.
Reply

#4
100Y0 Wrote:Трябва само да избереш удобен за теб ГИ

Колега 100Y0 по какви критерии трябва да го избера ? За първи път се сблъсквам с ГИ и нямам представа. Преди няколко дни ходих до представителството на Landirenzo в Бургас и ми казаха за Този модел ГИ с цена 1200. Коя марка бихте ми препоръчали за ГИ или LandiRenzo е добър избор ?
Reply

#5
Основния критерий е финансов.От там нататък започват отзивите за марката на ГИ.Най-вече всичко зависи от газмените които ти монтират уредбата, щото после много ядове !Аз бих ти препоръчал Ловато, Стойо е с Фобос..... и т.н.!
VOLVO V40 2.0/96г. ГИ LOVATO
MITSUBISHI COLT V 1.3/99г.
Когато съдбата ти обърне гръб, не се отчайвай - изчакай я да се наведе!
Reply

#6
Аз съм с "Landi Renzo".Води се един от най-добрите ГИ.Понеже съм с турбо моят струва над 2000лв.Така,че тази цена,която казваш е повече от прилична (стига да ти сложат по време на монтажа всичко фирмено и качествено,защото пестят от клапани,рейки,дюзи и т.н.).Но много важно е да случиш действително на добри майстори.Успех!
VOLVO 850 GLT 2.0Turbo avtomatik 1996g.
Reply

#7
Колега, аз съм с Ланди LSI Plus уредба с големия двукамерен, IG 01 май беше, изпарител и големите дюзи, всичко беше около 1200лв. Никакви проблеми след настройка от моя страна. За твоята имат готова карта на 99%. Като минус мога да изтъка, че дюзите са много шумни, иначе е чук вече година и половина без никакви забележки на колата от подписа ми. Слагай смело.
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)