The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
S40 2008 1.8 16V бензин

#11
jarmen Wrote:Пич колата съм я купил от човек и единствената щета е пукнатия фар и две, три драскотини. На колата и няма абсолютно нищо друго освен това и всеки, който има интерес може да го види като я прекара на преглед, нова е и вози като такава. Цената на този модел в Англия почва на 6000 паунда което е 14 850 лв.по днешният курс справка http://www.autotrader.co.uk най-големият сайт в UK. Кво си мислиш, че като пишеш с главни букви в червено прави нещата, които казваш верни ?!? Аре с здраве колега и да си мълчиш за цени като не разбираш.


Сега, искам още няколко неща да ти кажа. Колата ти може и да е читава, но е удряна. Регистрацията и в България не е проблем, но цената на Волво S40 безнзин базов модел "s' конфигурация далеч не започва от 6000 паунда, ако е дизел съм съгласен, но бензин моите поздравления. Когато и сложиш категория D на тази кола и 3 предишни собственици, цените започват от 3000-3500 паунда. Autotrader е наистина най- големия сайт за коли в Англия, но само пълен цепеняк би си правил справка за цените от този сайт. Всеки, който е малко в час проверява на 3-4 други места за коли!

Как да си мълча за цени на коли, когато съм продал тук повече коли, от колкото ти някога си карал! Просто неискам да мъкна коли към България, защото не удобрявам идеята да се карат коли с десен волан на ляво дирекционно движение. Няма ли да проумеете, че не нормално да мъкнете коли от Англия към България.
Тук си има достатъчно пазар, но ти защо не продаваш в Англия?
Няма кой да я купи с категория или никога не би и звемал цената, която и търсиш към момента!

Когато казваш на някого, че неразбира, без да го познаваш е малко грубо не мислиш ли? Wink
Volvo For life!
Reply

#12
Не виждам смисъл от това да спорим за цени нито в това да се обяснявам защо се продава тук колата,а не в Англия, на човек, който няма интерес да я купи.Това е мойта обява и който се интересува да се обади ще му отговоря на всичи въпроси до колкото позволява ограниченото ми знание. Не съм искал да те обидя, бъди жив и здрав колега и успех в начинанията ти!
Reply

#13
Здравей отново,

това че не проявявам интерес не означава, че не може да се промени! Нали знаеш, че няма неща, които не могат да се продадат, има неща, които не са с правилния ценови етикет. Ако цената се промени на 7000 лева и ни кажеш реалните цифри на километража на Волвото, можем да започнем, да си говорим като джентълмени, каквито без съмнение смятам, че сме!
С оглед на многото проблеми около тази, иначе беспорно, грабваща окото като модел кола, смятам цената за реална и близка до това, което ти си похарчил за нея с прилична печалба в твоя полза. Също така несъмнено трябва да се спомене факта, че карайки кола с десен волан по-пътища с лява дирекция е неудобно и това неудобство трябва да бъде компесирано от продавача, за да се чувства новия собсвеник доста по- комфортно от дясно докато хората управляваци други автомобили се возят от правилната страна.

Личните съобщения не са желателни, ние тук обичаме нещата да се казват открито и по най- честния възможен начин.

С най- добри пожелания!
Volvo For life!
Reply

#14
Виж какво изобщо не съм отчаян да я продавам, че да ме убеждаваш за мойта кола колко много несъществуващи проблеми има и как цената е супер висока, като аз съм я взел за повече от колкото ти ми предлагаш без да броя транспорт и застраховки, а печалбата ми в момента е минимална и клоняща към нула. Нали можеш да намериш същата за 3000-3500 паунда, за какво ти е да я купуваш оттук?(където междувременно за ляв волан същите модели вървят с 7000лв. отгоре, което е компенсацията за каране на десен волан в България) Сега пък километрите и не били реални, айде заповядай да ти покажа сервизната книжка или може би и това да е измама и печатите на нея са фалшиви,което лесно пък може да се провери, а може би и хората на които ще се обадиш в сервиза в Англия са мои братовчеди и те са в схемата ? Сигурно това, че вози като нова кола на 4г. и 62 000км. е някакъв вид халюцинация, от която мога да се оттърва само ако я продам на 7000 лв.
Reply

#15
Усещам, че леко се отклони от джентълменския тон, а това кола не продава! Когато решиш можеш да ме потърсиш, а съм сигурен, че и други колеги могат да изевят желание да кажат нещо по- въпроса.
Volvo For life!
Reply

#16
Няма ли кой да и сложи катинар на тази тема?
Reply

#17
Защо да и се слага катинар, човека продава,а аз намерих пропуски в описанието на автомобила като например бил е блъскан! Невиждам нищо лошо да се е случило освен, че всички се изпокриха и аз реших да поискам правилната цена за него. Това че не го правя на лични а говоря открито, надявам се не нарушава правилата на форума.
Volvo For life!
Reply

#18
Oписанието на обявата е поправено във всички сайтове освен този форум, тъй като не мога да редактирам първия пост.
Мисля че изказахме и двамата мнението си по цената и няма смисъл да продължаваме. Все пак успех да намериш толкова нова и в такова състояние кола за 7000лв. Smile
Reply

#19
Колеги, преди не бях готов да продам колата си за по-малко пари от колкото съм я взел, но обстоятелствата се промениха и в момента се продава за 7800 лв.
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)