The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Данък за V40

#11
ico_kosara007 Wrote:В по-горния си пост написах нещичко което всеки кандидат купувач след като го прочете ще му се изяснят нещата.

опс5, какво очакваш от такава кола?
И ако си прочел написаното какъв отговор очакваш?

Тигърчето го разбирам, че ме съветва да не се спирам на тази кола.

ico_kosara007, не знам какво да очаквам. Питам дали проблема наистина може да е в това и дали друг собственик на такова Волво се е сблъсквал. Ти писа да не тропа и прочие, аз реших да питам преди да взема крайно решение. Благодарен съм за коментара и съвета ти, просто искам да уточня какъв проблем е открит и дали да се занимавам или както казва Тигърчето: "беж".

Понеже се запалих по идеята да си взема такъв автомобил, ако не е този, ще разгледам за други. При всички положения ще се възползвам от опита, който имате.
Reply

#12
Идеята ми е, че кола с видими проблеми води до набутване в последствие на излишни пари.Разбирам да има забележки по външния вид или интериора, това не е болка за умиране, но по двигател и ходова част не се знае какво ще излезе.То не е гаранция че отначало като купиш кола и е наред ,после няма да излезе нещо но при покупка на кола втора ръка всичко е на късмет.
Колегата ти е написал "БЕЖ"
Tова е на Тигъра колата за която беше споменато по-горе:
<!-- m --><a class="postlink" href="http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11345812153466657&f1=details&slink=10jpok">http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=10jpok</a><!-- m -->
VOLVO V40 2.0/96г. ГИ LOVATO
MITSUBISHI COLT V 1.3/99г.
Когато съдбата ти обърне гръб, не се отчайвай - изчакай я да се наведе!
Reply

#13
ico_kosara007 Wrote:Идеята ми е, че кола с видими проблеми води до набутване в последствие на излишни пари.Разбирам да има забележки по външния вид или интериора, това не е болка за умиране, но по двигател и ходова част не се знае какво ще излезе.То не е гаранция че отначало като купиш кола и е наред ,после няма да излезе нещо но при покупка на кола втора ръка всичко е на късмет.
Колегата ти е написал "БЕЖ"
Tова е на Тигъра колата за която беше споменато по-горе:
<!-- m --><a class="postlink" href="http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11345812153466657&f1=details&slink=10jpok">http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=10jpok</a><!-- m -->

Най - лесно е да соственика да смени маслото и да видим дали ще трака след това. Ако не трака, всичко е наред и мога да я взема, защото няма други забележки.

Но с всички тия скорошни смени и колата на Тигърчето е ОК.

Но май няма газSad.
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)