The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Проблем с една 360-ца

#21
unicata Wrote:замерих това => http://store3.data.bg/unicata/Volvo/IMG_0016.jpg ако е това, веригата е затворена, щото мултицета свирна :-)
сега ако може да ме ориентираш кое е дроселовата клапа и къде по-точно е дази допълнителна дюза. Значи видях едно маркуче за гориво което влиза в някъде между 2 и 3 цилиндър, да не би това да е дюзата?
Едит:
ако е това дюзата как по дяволите се сваля, като гледам двигателя имам чувството че трябва целия да го разглобя.

Точно това маркуче захранва допълнителната дюза, ама е на много кофти място. Проследи маркучето и ще я видиш. На снимката долу в ляво се вижда датчика на дроселовата клапа. Това е клапата която управляваш с педала на газта, можеш да се ориентираш и по жилото,но по-лесно ще стане с маркучето за бензина. Самата дюза има клема ама не знам дали ще успееш да я откачиш и да замериш дюзата здрава ли е. Много кофти е завряна.

Знаеш ли,сетих се друго. Захранването става от бендикса на стартера,като го погледнеш(стартера) отгоре....най-горната клема,дето е с обикновена кабелна обувка. Те са две де...но по-горната. При мен на нея са хванати два жълти кабела. Начи откачаш клемата и мериш с мултицета на нея и на маса....пак трябва да е затворена веригата.
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)