The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Бесен съм на Мото Пфое!

#21
Здравейте,

всички го правят този номер с дребните консумативи! И на запад и на изток изписват разходи, а където може не подменят. Нещо по-интересно ако тук при нас посетите сервиз продаващ дадена марка, е не само по- скъпо като услуги, но много често се опитват да сменят части, които въобще не са за смяна. При мен се е случвало два пъти поне. Въпроса е ако мине и са супер убедителни когато ти обесняват за нещата, които трябва да бъдат сменени.

In flames, мисля че си направил грешка като не си взел парите обратно. Може да не си за 50 лева, но само така те се научават, че хората са будни и взискателни, когато става въпрос за официялен сервиз! Още повече, тези неща от сорта на "Ние ще ви правим отстъпки за в бъдеще" не са ми много по вкуса, това не е сервиза в квартала, а официялен представител на Волво. Но щом си предпочел този начин не мога да те виня Smile

Поздрави
Volvo For life!
Reply

#22
Здравей, не мога да пренебрегна факта, че имат най-подходящото оборудване за диагностика и т.н. Не мога просто така да си взема 50-то лв. и наистина ако ми се наложи за в бъдеще да отида при тях, да се налага да пътувам стотици километри до другото МП. А относно отсъпките, и преди сме договяряли суми, за комплексен ремонт и смяна на различни части. Така,че мисля,че е добре, че си оставих вратичка, а вече дали ще отида отново там, надявам се да не се налага.

Поздрави!
VOLVO S60 D5
VOLVO V70 2.5
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)