The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Радар-Детектори, мнения и препоръки

#11
Еееее, Здравко! От кога чакам да се включиш! Днес ходих да се видя с Мевдо и си говорихме за теб. Та той ми каза, че стъклото не е екранирано, тъй че нема нужда да се изхвърлям със 700лв. От снимката си вадя заключение, че имаш такъв или бъркам? Имаш ли преки впечатления от Stelt RG300 или се базираш на параметрите на производителя? Поздрави.
Психолозите съветват, когато някой много те е нервирал да броиш до 10 наум... И после да му вкараш един между зъбите - тъкмо ще се е отпуснал и няма да го очаква
Reply

#12
Машинката е невероятна .
Разгледай във нета .
Ще се накефиш максимално.
Аз имам ,но за да вземеш от мен ще трябва да почакаш още два месеца,
знаеш причините Smile
Поздрави
Полезно четиво което може да направи престоя ви във форума по-приятен
                             Десетте “Божии” Заповеди
Reply

#13
Мерси. За момента само ме спира това, че някой беше казал, че мобилните камери на КАТ нямали радар и радар детектора е излишен. Камерите снимали няколко камера в секунда и по изминатото разстояние определяли скоростта. Знаеш ли нещо по въпроса или това се отнася само за стационарните?
Психолозите съветват, когато някой много те е нервирал да броиш до 10 наум... И после да му вкараш един между зъбите - тъкмо ще се е отпуснал и няма да го очаква
Reply

#14
gavra74 Wrote:Мерси. За момента само ме спира това, че някой беше казал, че мобилните камери на КАТ нямали радар и радар детектора е излишен. Камерите снимали няколко камера в секунда и по изминатото разстояние определяли скоростта. Знаеш ли нещо по въпроса или това се отнася само за стационарните?
Имат радар, но радардетекторът ги хваща от 20-30м, а тогава вече е късно.
BG VOLVO Member #00409
Reply

#15
Под "мобилни камери" имам в предвид камерите които са в патрулките, не тия които се монтират в кутии по пътищата.
Психолозите съветват, когато някой много те е нервирал да броиш до 10 наум... И после да му вкараш един между зъбите - тъкмо ще се е отпуснал и няма да го очаква
Reply

#16
Подариха ми такава играчка, поиграх си и ми омръзна. Ако човек се предовери, лесно може да изгърми. Камерите на Астрите май могат да се включват и изключват /или да се спира сигналът, да не се рестартират?/. По преценка на око на "органа" се включва и си готов. На Чешнегирово бях зад друга кола, та се размина.
Стационарните пък са доста наведени и целият участък, в който ги чуваш, е около 30 метра, а тогава е късно.
Свършила ми е работа само веднъж, в Пловдив, на лек завой по павираното до Комина. Приел съм правилото: колкото дават +10 и не ме закачат. Играчката се търкаля в едно чекмедже, даже не е в колата.
Reply

#17
gavra74 Wrote:Под "мобилни камери" имам в предвид камерите които са в патрулките, не тия които се монтират в кутии по пътищата.
Тях ги хваща отдалеч, използват радар на "Ka" вълни.
Както е написал колегата - имат и тих режим, който по-високите класове го сканират, но обикновено седят на места, където може и да е късно, когато се забележат. Снимките ги правят на около 30-40 метра, така че човек има време да намали.
ТР4 (най-масовите радари) хващат до 300 метра, но много излъчват (на Х вълни) и копчетата са се научили да ги включват когато преценят скоростта.
Четох някъде, че скоро щели да ги оборудват с лазерни и тогава всички "маймунки" ще станат безмислени :lol:
BG VOLVO Member #00409
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)