The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Прекъсване Волво В40 1.8 115к.с бензин/газ

#1
Здравейте,
колатае 04.1999г.От София съм. Не бях я карал 4-5 дена и тази вечер я покарах, но нещо прекъсва.При тръгване се чуваше така все едно работи на три цилиндъра, подадох малко газ и се чу леко изпукване отзад при гърнето после работи с прекъсване и рпипукване, губи мощност.Пробвах да търся в форума, но имам проблем с търсачката. Ще съм благодарен ако някой може да помогне. Може би ще трябва да мине диагностика- може ли някой да предложи читав маистор за диагностика и да я погледне какво е за смяна.
Мерси предварително,
Reply

#2
Здравей. Ако си от София отиди в сервиза BOSCH на гърба на ИСУЛ. От Сточна Гара тръгваш посока Подуяне и на първия светофар (пешеходния) вдясно ще видиш голям сервиз е, момчетата наистина си разбират отт работата и не са скъпчии.
Reply

#3
Мерси много, следобяд съм там.
Reply

#4
Преди посещене в сервиза, кажи дали си сменял кабели и свещи.Препоръчително е да ползваш оригинални свещи от МП които са около 54 лева комплекта.Аз ползвам кабели Тесла за около 50 лева.Възможно е проблема да е от бобина.
VOLVO V40 2.0/96г. ГИ LOVATO
MITSUBISHI COLT V 1.3/99г.
Когато съдбата ти обърне гръб, не се отчайвай - изчакай я да се наведе!
Reply

#5
И мен това ме съмнява, така че почвам със свещите, ако не се оправи , кабелите и накрая бобините Wink
Reply

#6
Вчера смених свещите и всичко е ОК.
Мерси за съветите (beer)
Reply

#7
Страдат много кабели и бобини.Твърде възможно е сега,като си сменил свещите и поразбутал лулите да се е оправила за момента.Следващия път като вадиш лулите огледай ги за "опушени" петънца.На диагностика този мотор не записва грешки ако има проблем по запалването.Поздрави
Не му стига само да кара, трябва и да знае как работи!
Reply

#8
Прав си колега, смених свещите и нещата се оправиха, лулите не съм ги заглеждал, но за паленето нямам проблем за сега пали от четвъртSmile . Ако даде проблем ще пиша.
Пуснах и диагностика наистина не показа кой знае какви гршки, един път загуба на паметта, две на климатика и такива дреболии, казаха че е ОК.
Reply

#9
Колеги помагайте, след смяна на свещите (Brisk Silver) колата пак има проблем, за сега само на газ като направи 2000 оборота до 3000 оборота прекъсва и тва си е.
Карах я на газаджиите които ми слагаха газовия инжекцион гледаха, гледаха сменяваха различни параметри и нищо, прекъсва и това е. Газта е още гаранционна така че за сега съм там.
Последно казаха че било от токовете или кабели или бобини, но ме съмнява, на бензин си бачка без проблем.Сега съм решил да покарам няколко дни само на бензин да видя как се държи и после ще видя дали е за токове.
Ако някой се е сблъсквал с такива ядове , ще съм много благодарен ако сподели какъв е проблема.
Дайте някакви координати на читав еладжия или диагностика, щото аман от майстори Sad(((
Reply

#10
Аз ти препоръчвам nik_dob за диагностика и консултации в тази сфера. А що се отнася до газаджии ти препоръчвам да потърсиш второ даже и трето мнение. Не те карам да се съмняваш в компетентността на твоите хора, но от опит знам, че към един проблем имат различни подходи.
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)