The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined array key "dateline" - Line: 1000 - File: inc/functions_post.php PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/inc/functions_post.php 1000 errorHandler->error_callback
/inc/functions_post.php 834 get_post_attachments
/showthread.php 1121 build_postbit
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Тампони на носачи за Волво 460

#1
Здравейте колеги,
от къде мога да си купя тампоните за носачите,никаде не намерих онлайн магазин да ги продават.Имам доста приятели занимаващи се с коли,питахме разпитвахме по магазините и на всякаде казват,че няма....или с доставка и на цена от 37 лева броя+доставка до 1-2 месеца Confusedhock: Същото се отнася и за задните щанги,и там някакви цени от 150 лева броя+същата доставка.Подариха ми колицата преди 6-7 месеца и карам здраво,но като стана дума за ремонт се разорачаровах доста.Скъпи части и липсата на същите.Говоря за град Русе.
Благодаря предварително!
Поздрави!!!
Reply

#2
В евро 07 ги има втулките на носачите и задните
щанги .Попитайте там .
Reply

#3
Лятото се поръчах тампони за предните носачи , миссля че правят и за задни от Гума трейт Пловдив - по 11лв. бройката - 44лв. комплекта , 52лв.с доставката. Довечера , като се прибера ще ти пратя линк към сайта.
Карам семейна четиривратка на алтернативни горива - с малко газ и на висока предавка ! Стриктно спазвам ограниченията и правилата задължително слагам предпазен колан , тръгвам само на зелен светофар...Мамка му - остарявам !
Reply

#4
Батко Радко Wrote:Лятото се поръчах тампони за предните носачи , миссля че правят и за задни от Гума трейт Пловдив - по 11лв. бройката - 44лв. комплекта , 52лв.с доставката. Довечера , като се прибера ще ти пратя линк към сайта.
Мерси Big Grin ще изчакам линка Big Grin
Поздрави!


П.П. Ако някой знае нещо и за преден десен мигач също ще съм благодарен.
Reply

#5
Ето линкът към "Гума трейд" ЕООД :

<!-- m --><a class="postlink" href="http://avtochastite.bg/main.php?action=listingview&listingID=7281&page=-%20Volvo">http://avtochastite.bg/main.php?action= ... =-%20Volvo</a><!-- m -->

Мисля , че трябва да изпратиш запитване за даден артикул и след като ти отговорят им пращаш координати за доставка.
Относно мигач - по-добре виж обявите на колегите за коли на части. Нови са си цифра... Ако не намериш - пиши ми на ЛС , тук в Кюстендил има няколко 460-тки на части , ще те свържа с чорбаджийте им.

п.п. Както казва Павел Попандов в рекламата на мастиката - "Ти мигача остави на нас !" :lol:
Карам семейна четиривратка на алтернативни горива - с малко газ и на висока предавка ! Стриктно спазвам ограниченията и правилата задължително слагам предпазен колан , тръгвам само на зелен светофар...Мамка му - остарявам !
Reply

#6
за втулките --и аз карам с такива на Гуматрейд ,защото са евтини ,но ги сменям след всяка зима ,вярно ,че всеки гледа да спести левче ,но ако се направи една равносметка -винаги евтиното излиза по скъпо.нямат общо с оригинала и са с метален ринг ,за разлика от заводските,които са с тефлонов и на две части дори си имат и посока .... и ако се наложи да се избива след време от носача българската втулка -си е приключение ....,но вече хванах начина Big Grin
оригинала представлява нещо такова и струва около 40 лв    
Reply

#7
здравейте колеги
относно втулките и при мен са скъсани и четирите отзад + 2-те отпред в дясно
и аз мисля да се обърна към Гуматрейд и да поръчам комплект предни и задни(мисля че са общо 8 на брой ако се не лъжа)
някой би ли споделил голяма и трудоемка ли е философията при смяната им или по добре да се обърна към по компетентен от мен най-вече с необходимите инструмети.
и още един въпрос в гуматрейд видях че има тампони за 4-та серия за заден носач и за задна щанга.за кое точно трябва да направя запитване
защото доколкото видях на прегледа щангата,дето е разположена на самия мост(успоредно на него) е добре,а тези другите,дето приличат на греди,където са с предна и задна втулка те са скъсани
колата е волво 460 1.7 1995 б18еп
благодаря предварително
поздрави,Ивайло
[Image: ab284746.gif]

Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)