The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Опасен сервиз с АГУ

#1
Здравейте, колеги. Както може да се очаква, все пак сме в България и реших да си монтирам метанова уредба. Ето какво се случи и ви го казвам само да внимавате къде си давате колата.
Монтирах си метанова уредба с инжекциони и всичките му простотии в сервиза "СТИВА 99", в кв. Левски Г, до църквата, София. Монтирах метан, защото я взех от старата ми кола и не вървеше да купувам друга при положение, че вече имам тази.
Първоначално, като всеки един новобранец реших да поразпитам малко гугъл и да питам повечко сервизи дали могат и от каква кола на каква. Обадих се и реших да си я монтирам в този сервиз, човека по телефона ме увери, че няма никакъв проблем да се оправи с Landi Renzo и че после всичко ще работи, имали софтуер и всичко необходимо. Записах си час, като си заплатих капаро и в деня закарах Волвото и Мондеото за смяната. На вечерта отидох да я взема и всичко привидно си беше ОК, като изключим факта, че на светофарите тръгването беше ужасно. Спрях си пред блока, след което реших да отида да заредя и колата не можа повече да запали. Обадих се веднага в сервиза и ми казаха да им я докарам на другия ден. Докарах я на сутринта и я закачаха на компютър и връзката със системата се разпадаше. Казаха да им я оставя пак и така и направих. До 16 никой не ми се беше обадил и реших да започвам да се карам вече. Обадих се и започнах. Човека обясняваше как нямали софтуер и не знаели какво ѝ е. По едно време реши дори да ми затвори телефона. Набрах го отново и ми обясни как щял да ми върне 20лв за да отида на друго място... :o Реших да отида в сервиза и вдигнах още един скандал. Този път с човека който се занимава с компютрите на тези системи и настройването им. Беше така любезен да ми каже "Вие ни казахте да преместим едната уредба от едната кола в другата, преместена ли е? Преместена е сега това вече не е наш проблем." Въпросния нещастник, както смело мога да потвърдя, че е такъв, а не само той, а май и всичките в този сервиз държеше някакво желязо в ръка и си мислих, че всеки момент ще ме удари, но май имаше достатъчно мозък в главата да не го направи. После отново се видях с началника им, Станислав и се карах пак. Този път беше любезен и ме прати учтиво в друг сервиз, където могат да я оправят. Викам си хайде ще го послушам, че и без това не знаех къде другаде и отидох. Отидох на мястото и хората ми обясниха, че в този сервиз вече не се занимават с метан вече.
Накрая си записах час в Маргел, на Ботевградско и ми оправиха проблема, а дори не беше софтуерен, а неправилен монтаж.
Аз няма да оставя нещата така и се обърнах към КЗП и очаквам отговор, че дори и касови бележки не издават за "услугите" си. Споделям всичко за да ви спестя, моите проблеми и да внимавате при кого ходите.
П.П. Не знам дали това е правилния раздел, защото си има раздел за сервизи, но май тука е по-добре да присъства тази тема. Извинявам се ако е неподходящ раздела. :oops:
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)