The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Счупено стъкло на ляв фар

#1
Здравейте колеги. От два дена съм собственик на Волво. Макар и старичко (89г)много приятно ме изненадва. Лявото стъкло на фара е счупено и залепено с тиксо. Мога ли да си намеря такова втора ръка? Ако има някой от Стара Загора да ми каже читави магазини за да не ходя до София. Бившият собственик твърди че не е необходимо да сменям никакви консумативи. АКо му се доверя може ли да стане фал.Благодаря ви много.
Reply

#2
Quote:Бившият собственик твърди че не е необходимо да сменям никакви консумативи. АКо му се доверя може ли да стане фал.

Привет и добре дошъл в клуба ни :wink:

Значи ти можеш и да не го оправяш,но много зависи колко е спукан и дали пропуска вода,защото ако е така мисля че е редно да си намериш нов фар,за да няма после ](*,) #-o

100лв. е втора ръка за 440,460.За магазини в Стара Загора не мога да те посъветвам,затова изчакай и други клубари да се изкажат компетенно по въпроса :downtown:

Успех.

ПП:Мисля че има и само стъкла втора ръка ама не знам къде.
Orion - High Performance Car Audio
Reply

#3
Само уточни с коя маска е волвото ти защото пьрвото 440 което е с маската на големи правоьгалници и следващите(440/460)-фаровете им не пасват. Аз сьм сменял на моето бившо волво 460-1992г. точно лявото стькло ,от "Мото Пфое" беше 119 лв. "Хела" :roll: После намерих малко стькларии втора употреба и сега мисля че имам здраво такова ако става за твоето ще се разберем :wink: А и ляво как го гледаш ,като си вьтре в колата нали , да не стане грешка Smile

п.с. Ето за това имам стькло
Reply

#4
viking Wrote:Само уточни с коя маска е волвото ти защото пьрвите 440/460 които са с маската на големи правоьгалници и следващите-фаровете им не пасват. Аз сьм сменял на моето бившо волво 460-1991г. точно лявото стькло ,от "Мото Пфое" беше 119 лв. "Хела" :roll: После намерих малко стькларии втора употреба и сега мисля че имам здраво такова ако става за твоето ще се разберем :wink: А и ляво как го гледаш ,като си вьтре в колата нали , да не стане грешка Smile

Като гледам неговия модел е 89 г.. т е като бившето твое. Тъй наречения Bodyguard започват да го произвеждат 94г
Don't tell me there's no hope at all
Together we stand, divided we fall
Reply

#5
Аз имах предвит да не е това преди моя модел- пьрвото 440 а след него излиза като моето 460 и 440 с еднаква предница.
Reply

#6
Не съм сигурен за кой модел маска ства въпрос, но досега прилича на всички които срещнах из града (около 10) , така че мисля ще е нещо стандартно. Благодаря ви за бързите отговори.
Reply

#7
Първия модел е с по големи фарове с малко по голям наклон и решетката му е на кутики,а втория модел мисля че от 91г. е с по мали фарове и решетката му е никелирана и е като на S40.
Reply

#8
модел 440 1.7 за стъкларии наистина може да се раберем
Reply

#9
Kespanok 460 Wrote:ПП:Мисля че има и само стъкла втора ръка ама не знам къде.

На мен също ми се наложи да сменям стъклата на фаровете преди време, имах фаровете. Като отидох обаче да ги купувам ми обявиха цена за стъкло 70лв, а за фар със стъкло 100лв, разбира се, че си взех цели фарове! Wink
Reply

#10
yamaha-racing Wrote:Първия модел е с по големи фарове с малко по голям наклон и решетката му е на кутики,а втория модел мисля че от 91г. е с по мали фарове и решетката му е никелирана и е като на S40.

Като моята, нали? Това е модела след 94г (може и 93-та да беше) а не след 91.
Don't tell me there's no hope at all
Together we stand, divided we fall
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)