The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Тръба преди ауспуха

#1
Здравейте,цял месец трая ужасното дрънчене на гърнето и като закарах колата на доктор се оказа че цялата тръба между резонатора(средното гърне) и ауспуха е прогнила и се е поогънала при тея дупки. Добре че има кривка,минаваща над задния мост, иначе да съм загубил изпускателната система някъде.
Интересува ме има ли някакъв шанс да си намеря готова такава тръба, при това без гърнето,защото никъде не е започнало да си показва рогата. Майстора ми каза че ще е голяма игра с толкова кривки, освен това не се знае дали някоя заварка няма да поддаде, прати ме в мкомплект33, които пък на онлайн запитването ме пратиха в сервиза им в Павлово. Предполагам че ако имаха готови щяха направо цена да ми пратят.
Давайте идеи как да се справя,че не се издържа вече, аи от днес имам доста свободно време в близко бъдеще и е хубаво да се позанимая с машината.
Reply

#2
Виж първо в мобиле.бг в обявите напиши "volvo" и виж за коли като твойта на части. Другия вариант е в Крафт на околовръстното близо до разклона с Драгалевци - там правят всичко. Пича, който ми прави изпускателната система може също да ти направи тръбите. Най-добре го питай 0886650413 Драго. Намира се в Слатина зад ПЖИ.
Reply

#3
Аз съм купувал тръба Walker за 90 лв. от катализатора до краиното гърне за 440 Турбо би трябвало да е същата само че по дебела.
Reply

#4
Благодаря, интересува ме дали са ви правили тръбите или са имали готови по каталог и направо си я купувам?
Ясно ми е че каквато и да е, все ще стане на тръбоогъваща машина, но не ми се виси цял ден по сервизите, а и предполагам че ако правят по каталог ще е по евтина от поръчковата.
Reply

#5
Ами Wallker имат по-каталог, но за мойта 480-ка примерно я чаках с поръчка 30 дни. Но 90 лева за тръба не е кой знае колко евтино. Най-добре питай в Крафт за поръчковата и си направи извода тогава.
Reply

#6
Аз съм от Монтана и ми я доставиха от София за 1 ден.Ако знаете къде има Wаllker в София иди и провери има я по каталог.Аз ще попитам от каде точно ги купуват.
Reply

#7
Мисля че М-комплект 33 работят с Уолкър. има и на симеоновско шосе малко след зоологическата градина един сервиз пише walker на него. Аз от там взимах мойте.
Reply

#8
Благодаря за мненията, смених почти всичко в Мкомплект за 145 лв - ауспух Аспо+тръба до резонатора - 100лв + резонатор на мястото на катализатора-45лв, надявам се поне 5-6 години да няма проблеми, въпреки че не знае дали ще я карам толкова колата Smile
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)