The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Е няма такава държава!

#1
Хора да знаете какво ми се случи !! Е не е за пръв път в БГ но за пръв път с волвото на централен булевард в европейска столица :x ! Някой умник взел че махнал 6-7 павета от лявата лента на Борис III на кръстовището с Гешов посока Княжево. Сложил ги отстрани и сигурно си гледа кефа щото гледайки брояча на зелено на светофара и леко настъпвайки педала да хвана зеленото се натресох в отвесна дупка дълбока 15-20 см с около 60 км. Cry Резултата пръсната предна лява гума чисто нова 225/50/17 Cry Отбивам на спирката като се пресече Гешов и виждам втора кола с авариики и до нея човек с крик.Познайте защо :x Вита ти си третия за последния час. Леле издивях. И добре че жена ми беше с мен да ме успокоява. Обадих на 112 , кат, инспектората на столична и застрахователя. Пак разходи за моя сметка :x Взех си номерче за входящо повикване в 112 за застрахователя щото нали се сещате....и с това номерче и полицата каско при застрахователя. Те обаче учудващо отзивчиви ама няма как сигурно са усетили тона в гласа ми при регистрираната щета по телефона.Та ще поемат щетата по гумата и допълнителен оглед в сервиз за щети по окачването амааа челия тоя тормоз за моя сметка. Е няма такава държава. Мислех си-преди известно време се върнах от Полша и минах 3300 км част от които през държави водили война преди известно време и нищо подобно на дупки!!! Това е свърших :x нямам повече думи!
Reply

#2
Кофти случка колега , жалко че онзи ден един колега след мене , така прасна една Шкода в дупката.Карам аз към НИМ в неделя за срещата на клуба и ме хвана светофара на същото място.Спрях пред дупката , видях че в ляво няма коли и си я заобиколих съвсем отговорно.Тоя зад мене със Шкодата така я изпраска че направо жал ми стана.Тая дупка там е много страшна... пълно безхаберие на пътни власти , община и прочие.
Sweden style , by momcho00
____________________________________________________________________________
Клубна карта №:00389
[Image: ab271105.gif]
пазлы trefl
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)