The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Какво правите когато ви пречат да изпреварите?

#61
Най обичам франсета да ми се правят на мъже.
Особенно на кръгово да ме изпреварва .
Ако има място добре иначе го качвам в тревата да попасе малко тревица за успокоение.
Миналия ден на пътя една А-класа ме мори 20-тина километра но и на нея и намерих цаката.
А колеги тираджии най отвратителните са французите и веднага след тях португалците.
Щом съм го настигнал значи се движа с по-голяма средна скорост но това за тях не важи важното е той да води колоната с 80 км.
При познаване на пътя по който се движим камери и евентуално засади бързо ги оправям . Big Grin
460 1.8 моно 1994 година с газ и на всичкото отгоре и върви
850 2.5 бензин газ
Reply

#62
bell Wrote:.... Предимството на това да имаш люк е, че от там излетяха два недоизядени Макдонълдса + картонена чаша от кола, които оня трябваше да си чисти от предното стъкло!
Тъй като и аз съм попадал на такива идиоти [Image: 2mo5pow.gif] , ми се щеше да изплагиатствам идеята. Жалко, че съм без люк. А за попадение от страничното стъкло се искат тренировки.
Има и други "образи" - пънат се да изпреварват и набият кюстеците пред теб. Или пък изскочат от кръстовище, и когато ти убият скоростта за да не ги нацепиш отзад [Image: wind14.gif] - тръгват да ускоряват.
Преди години имах една "гонка" с една вектра. Бях с 460-тката, 120 к.с.. Изглежда оня си бе въобразил, че неговия ръждилник е "Хилядолетния сокол" на Хан Соло, ама криви му излязоха сметките. Тръгвам да го изпреварвам - той набира. Аз отнемам от газта - и той отнема. Минах на бензин, смъкнах на 4-та, газ до ламарината и го оставих далече далече с Том Круз. След малко го гледам - оня отдалеч се набримчил и таман ще давам газ и жената ми дръпна юздите "Остави го, ти нали си знаеш кой е по-по-най" [Image: happy0196.gif] Един вид сме като малките деца. То си е тъй де, ама що един опел да се гъбарка. На всичкото отгоре оня като ме изпревари и среден пръст ми показа [Image: monkey.gif]
Иначе като ме изпреварват понякога се случва да отнемам газта., за да може оня да ме изпревари и да се прибере навреме. Все ми се иска да не го правя - оня кът е тръгнал да изпреварва да си е правил сметката, ама в следващия момент се сещам за "третите лица" в отсрещната кола или в колата-камикадзе и намалям. някой като е решил да се трпе, да не е на моята съвест.
И няколко думи за колегиалността - май като че ли намаля! Все по-рядко някой ще ти пресветне, ако има някъде по пътя патрулка. Вий на какво мнение сте? Оставете приказките от сорта "Ако спазваш ограниченията няма да те притесняват патрулки". Някъде ограниченията са смислени, ама при нас в златна равна добруджа, на прав нов път месеци се мъдреше знак "40" останал от времето когато ремонтираха пътя. Май се отплеснах... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Reply

#63
Тази сезмица имах удовалствието да карам из Англия голям кеф.
На магистрала подавам мигач за изпреварване и колата която наполовина ме е изпреварила набива спирачките и ми святка да изпреваря аз.
Няма такава толерантност никъде в света . Иначе слаби шофьори падна малко снежец покрай Лийдс и започнаха верижните катастрафи.
460 1.8 моно 1994 година с газ и на всичкото отгоре и върви
850 2.5 бензин газ
Reply

#64
Днес един индивид показа какво прави когато му пречат да се престрои.Карам след Волво S80 V8 до мен един с една BMW 5-ца се напълна да го задмине , Волвото не се даде просто защото BMW-то нямаше мощност.Спряхме на светофара , петицата до Волвото и пича с петицата слезна за саморазправа с шофьора на шведката , при което направи опит да счупи огледалото и шофьорския прозорец.Шофьора на Волвото го удари с вратата и му вкара 6-7 халосни патрона с пистолет :roll: , от петицата излезнаха майка му и баща ми сигурно (хора на възраст с викове) и по тях изтреля още 3-4 патрона.Хората почнаха да залягат а аз не знам какво се случван в първия момент.Холивуд пасти да яде.Волваджията се качи в колата и си тръгна по пътя.Луда работа... :ugeek:

ПП: Навръх Великден.. :!:
Sweden style , by momcho00
____________________________________________________________________________
Клубна карта №:00389
[Image: ab271105.gif]
пазлы trefl
Reply

#65
momcho00 Wrote:Днес един индивид показа какво прави когато му пречат да се престрои.Карам след Волво S80 V8 до мен един с една BMW 5-ца се напълна да го задмине , Волвото не се даде просто защото BMW-то нямаше мощност.Спряхме на светофара , петицата до Волвото и пича с петицата слезна за саморазправа с шофьора на шведката , при което направи опит да счупи огледалото и шофьорския прозорец.Шофьора на Волвото го удари с вратата и му вкара 6-7 халосни патрона с пистолет :roll: , от петицата излезнаха майка му и баща ми сигурно (хора на възраст с викове) и по тях изтреля още 3-4 патрона.Хората почнаха да залягат а аз не знам какво се случван в първия момент.Холивуд пасти да яде.Волваджията се качи в колата и си тръгна по пътя.Луда работа... :ugeek:

ПП: Навръх Великден.. :!:
Е .. баварката поне се е убедила, че Волво вече не се кара само от баби с кученца до аптеката и църквата :mrgreen:
The Easy Driver
MOSKVICH 426 combi - 1968 - ex
SEAT TOLEDO/1.6 m.i - 1993 - ex
VOLVO S40/1.8 i - 1996 - ex
VOLVO V70 D5 - 2003 - ex
VOLVO S80 V8 - 2006 - now
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)