The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Искам да сложа газ на машинката =)

#1
Здравейте колеги, след дълък и леко неуспешен ремонт... сега остана само да си сложа и газ на машинката! =)
Карам Волво 460 и съм подменил по-голямата част от проблемното окачване, но ми остана само регулаж на задния мост, подмяна на пружини и едно гадно тропане на метал-метал като съм по паветата... направо ме побърква, а така и не успях да го намеря! Та така по темата...

1. Къде мога да си оправя колата защото вече вдигам ръце от нея и не мога да си измия маслото от тях Big Grin

2. Има ли някакво голямо значение каква да е газовата уредба (българска или някоя си) ?!

Като цяло ми е ясно, че парата и качеството са едно за друго, но просто колко пари налях в колата до момента за части само, можех да си зема някоя S60 и да я тръмешкам, та и колкото и разбита да беше щеше да е по-добре! Big Grin Колата ми е наследство от брат ми, че той се задоми и му трябваше нещо по-голямо и за това реших да я стягам, но уви... толкова си мога! = )
Reply

#2
задния мост маи не се регулира, а това потропване по паветата на мен ми идваше от бялетките
Reply

#3
сменени са и левите и десните... а задната носеща греда е леко изкривена с 2-3 см лявата гума е навътре в купето, а дясната излиза от купето... просто не знам какво повече да предприема ако не се регулира...
Reply

#4
С какъв двигател си?
Ако е моно слагай обикновено газово, ако не ГИ мисля че ще намериш евтин вариант за 600-800 лв.
Питай чичкото(гугъл)
ex XC90
Reply

#5
Виждал съм и 1.7 инжекция с обикновена газова и доста добре се справя.
За да има ниски се слага ламбда симулатор и си в джаза.
За газовия инжекцион като поевтинее повечко бих го препоръчал за автомобил с подобаваща възраст.
460 1.8 моно 1994 година с газ и на всичкото отгоре и върви
850 2.5 бензин газ
Reply

#6
Аз си бях запазил час в Power Gaz тук в София... и те като видяха Волвото и ми казаха буквално: "О боже, само не и тоя двигател... по ефтино ще ти излезе да си купиш друга кола с газова..." Аз иначе съм си намерил всичко освен компютър и маркучи вече, но те лично казаха, че този двигател е прекалено гальовен и нямало да стане, двигатела е 1.7 пълна инжекция 102 коня (като гледам как се движи всички са живи) Просто момчетата там ми казаха че няма да стане със залъгване и сие... дори съм и монтирал вече свещи от Бош специално за газ... Ама тея хора ми отказаха да я сложат, пък и нямали компютър да си правели експерименти да убият двигатела! Съвета който един техник ми даде е да я продам в това състояние защото още си е супер двигатела докато мога, но пък си обичам машината да му се невиди!
Reply

#7
terror_drone Wrote:Аз си бях запазил час в Power Gaz тук в София... и те като видяха Волвото и ми казаха буквално: "О боже, само не и тоя двигател... по ефтино ще ти излезе да си купиш друга кола с газова..." Аз иначе съм си намерил всичко освен компютър и маркучи вече, но те лично казаха, че този двигател е прекалено гальовен и нямало да стане, двигатела е 1.7 пълна инжекция 102 коня (като гледам как се движи всички са живи) Просто момчетата там ми казаха че няма да стане със залъгване и сие... дори съм и монтирал вече свещи от Бош специално за газ... Ама тея хора ми отказаха да я сложат, пък и нямали компютър да си правели експерименти да убият двигатела! Съвета който един техник ми даде е да я продам в това състояние защото още си е супер двигатела докато мога, но пък си обичам машината да му се невиди!

Караи си количката и не се занимаваи с глупости.
За 2 лева икономия на 100 километра .................ми не бих и спрял да ги взема.
volvo v40 1,8  1999г.
[Image: ab206894.gif]
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)