This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
купувам 340,343
купувам бензиново 3хх
Не знам дали сте чували за това, но учените са създали малки гъсочета, които вярват, че един самолет е тяхната майка. Човешките същества ще вярват все повече във всевъзможни неща, които не са верни и това е ОК.
Кърт Вонегът

[Изображение: ab269060.gif]
Цитирай
Thanks given by:
Събка No2 ?!
Volvo 940 Estate 1994 D24TIC 122hp
Цитирай
Thanks given by:
ще късам Кангаля по пистите!!!
+ дрифт шампионат

а и да си призная ,на тоз червения СЪБИ ,ми е жал да му завъртя гумите ,та.......онова кораво нещо Idea с тоз дИбели кардан .....с тоз диферинциял§кутия това е колата !!!!
Не знам дали сте чували за това, но учените са създали малки гъсочета, които вярват, че един самолет е тяхната майка. Човешките същества ще вярват все повече във всевъзможни неща, които не са верни и това е ОК.
Кърт Вонегът

Цитирай
Thanks given by:
Ша си скъсаш портфейла,докато ме скъсаш по пистите.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Нека говорят,а ние ще правим каквото трябва и каквото е редно.
Шампион за сезон 2011-2012 с Volvo S60 D5- Шампионат по издръжливост на пилоти и автомибили
Шампион към БФАС 2014 с Volvo 480 ES - Шампионат по издръжливост на пилоти и автомобили
Цитирай
Thanks given by:
На тебе със закон трябва да ти забранят да си купуваш такава кола, още не мога да си простя, че ти помогнах да закараш Събка в моргата :evil: :evil: :evil:
<!-- m --><a class="postlink" href="http://ivailovgrad.com/" onclick="window.open(this.href);return false;">http://ivailovgrad.com/</a><!-- m -->
ASS, GAS OR GRAS - NOBODY DRIVES FOR FREE
VOLVO 850 2,0 20V 143HP - Ръбчо
VOLVO 940 D24TIC 122HP - Red Devill
VOLVO 480 B18FT   120HP - Жабчо
Цитирай
Thanks given by:
ico850 написа:На тебе със закон трябва да ти забранят да си купуваш такава кола, още не мога да си простя, че ти помогнах да закараш Събка в моргата :evil: :evil: :evil:

ако Миро си купи събка 2 -имам подарък за него -макферсони с газови амортисьори /точно като за състезания / също всички пластмаси вътре от купето ,заедно с част от мокета ,брони с неръждаемата лайсна /от модел 345жлс,километраж /табло с уредите / и то с екстри -външна температура и /ECON/ -за икономично шофиране ,стелки от тефлон с надпис волво-оригинал-вечни са ! арматурно табло , и още мн неща
Цитирай
Thanks given by:
Малко съм изненадан,че перфекционист като Андро е вдигнал темата ми от преди 20 месеца .........няма да се оправдавам,само ще кажа ,че везните натежаха за ей тва нещо......
Както каза ИЦО850 --...има неща за които човек се сеща с носталгия за цял живот и може би не е достоен да ги притежава .....
Андро..пази тези Фосили за някой по-запален фен от теб!.. :roll:

Кърт Вонегът

Цитирай
Thanks given by:
miro343 написа:Малко съм изненадан,че перфекционист като Андро е вдигнал темата ми от преди 20 месеца .........няма да се оправдавам,само ще кажа ,че везните натежаха за ей тва нещо......
Както каза ИЦО850 --...има неща за които човек се сеща с носталгия за цял живот и може би не е достоен да ги притежава .....
Андро..пази тези Фосили за някой по-запален фен от теб!.. :roll:
[ATTACHMENT NOT FOUND]

кви Фосили и кви моторетки те гонят ,,пак си ял ,от от бутчето на игуаната ,която уж някой ти открадна и,или изчезна в градината .....
Цитирай
Thanks given by:

Отваряне на:

Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)