The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Проблем с V50 2,0D 136 HP

#11
taraponti1968 Wrote:Странното е, че преди три месеца ми се случи същото,тъкмо бях ходил на диагностика в Мото-пфое Люлин. Спомням си, че и тогава валеше дъжд и сега пак. В сухо време не се е случвало. Не зная има ли връзка DSTC с проблема, но след като го изключих колата се оправи. После го включих пак и няма проблеми. Не зная, може да е просто съвпадение. Благодаря на всички за коментарите и ви желая много безаварийни километри.
Първо - при грешка в DSTC няма как да загуби колата мощност, освен ако не удря спирачки на някое колело, което ме съмнява ... щеше да пишеш и за пушек :mrgreen:
Второ - винаги, ама винаги когато има някаква драма с DSTC или Airbags по нашите коли, се осветква. А чекът за възглавници дори не се нулира сам след рестартиране на колата Wink

п.с. Те в МП имат магнитна пушка, за да излизат колите ОК :mrgreen: :lol:

Виж си дросела и ЕГР-а Idea
BG VOLVO Member #00409
Reply

#12
Реши ли проблема? Какво излезе?
Volvo For life!
Reply

#13
Още не съм ходил на диагностика, защото нямам почивен ден. Когато почивам ще отида. За момента колата е добре и не ми е правила проблем пак. Не зная дали при диагностиката ще отчете някакъв проблем, защото не светва нищо по таблото. Надявам се да го покаже. Ще пиша при решаване на проблема. Чао за сега.
Reply

#14
Оказа се, че като падне капацитета на акумулатора се получава това. Същият се разрежда при мен от дефектирало реле за управление на подгревните свещи. Проблема е отстранен !
Reply

#15
Браво, аз научих нещо! Smile
Volvo For life!
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)