The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Въпрос относно халогени

#1
Здравейте,нов съм тук и от скоро съм притежател на волво в40 дизел 2004 година.Та въпросчето ми е следното,решил съм да си връзвам халогените да ми светват заедно с централният плафон при отключване и заключване.Някой компетентен ли е по въпроса как да го свържа най лесно без да ходя на майстор?
Reply

#2
strelec_v40 Wrote:Здравейте,нов съм тук и от скоро съм притежател на волво в40 дизел 2004 година.Та въпросчето ми е следното,решил съм да си връзвам халогените да ми светват заедно с централният плафон при отключване и заключване.Някой компетентен ли е по въпроса как да го свържа най лесно без да ходя на майстор?


Тя идеята е ясна, но я си представи следното: караш си светваш лампата в купето - палят се и фаровете за мъгла. В храстите гладен катажия - скача като гладен лъв върху малко охлювче "Ти що караш в градски условия на фарове за мъгла без да има мъгла"...

Отделно мъгливите фарове се управляват от CEM(довечера ще погледна схемите за подробности), който следи за изгоряла крушка и незнам как ще реагира при включване на фаровете без да си ги е пуснал той.
Reply

#3
Мисля, че идеята му е по-скоро да може да си осветява пътя при отключване/заключване, което е ОК. За съжаление, не мисля, че има подобен вариант.
Иначе има функция като изключиш колата да дръпнеш дълги и те ще светят 20-на секунди след като заключиш.
Иначе ако искаш постоянно да караш на фарове за мъгла (което не е задължително "халогени") - ми просто недей. Не само заради катаджията, а защото не си единствен на тоя път.
Reply

#4
Колеги,идеята ми е само при отключване и заключване да светват халогените както е плафона над огледалото.и питам дали може да се свърже към плафона,или се прави по друг начин.
Reply

#5
strelec_v40 Wrote:Колеги,идеята ми е само при отключване и заключване да светват халогените както е плафона над огледалото.и питам дали може да се свърже към плафона,или се прави по друг начин.

Ако се свърже към лампите трудно ще се направи да няма фалшиви включвания. Гледам схемите на колата в момента, ако измисля нещо ще пиша.
Reply

#6
OK много ще съм ти благодарен ако измислиш нещо.Но дори начина да е като се свърже към лампите,пак ще съм доволен,а пък фалшивите включвания,ще ги оставим настрана.
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)