The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Група на Волво Клуб България във Facebook

#1
Smile <!-- m --><a class="postlink" href="https://www.facebook.com/groups/193481013995317/">https://www.facebook.com/groups/193481013995317/</a><!-- m -->
Тежко, брате, се живее
между глупци неразбрани,
душата ми в огън тлее,
сърцето ми в люти рани.
Reply

#2
Там сме отдавна Кире Wink
Полезно четиво което може да направи престоя ви във форума по-приятен
                             Десетте “Божии” Заповеди
Reply

#3
В последно време забелязвам отлив от форума, който мисля, се е пренасочил към фейсбук... :roll:
Плюс тази страница, обаче, има и още една - затворена!, която също има голяма група почитатели... Някакси не приемам затворени групи - какво толкова тайно има, че да се затваряш някъде?! :roll: А и по този начин загубваш възможността за нови и различни мнения...

Имам много горчив опит в "убиването" на един официален сайт (и съответно форум) след масово преселение на членовете му към фейсбук и скайп. В момента е като призрак... Cry
Може би това са закономерни неща, които са функция на технологията и развитието на комуникациите, но всичко което може да даде като информация един форум, нито фейса, нито скайп не може. Тук информацията, според мен, е много по систематизирана и запазена... Най-малкото има търсачка, а не според "шерването" или "лайкването" да се ориентираш какво да търсиш.
Но, такава е действителността - във фейсбук можеш да пишеш и на момента да получаваш отговор или коментар, по-лесно е като комуникация и по-бързо. Снимките веднага получават N-броя "лайкове", и т.н.
Историята обаче остава тук.
Много се надявам въпреки наличието на всички други канали за информация и т.нар. "социални мрежи" (за мен са като наркотик), този сайт и този форум да си останат достатъчно активни и съответно полезни!

Поздрави,

Симеон
TO DARE IS TO DO

Volvo XC90, D5 240 hp, R-Design, Polestar, 04.2017
Volvo 960, 2.9i 204 hp, GLE, AT, 10.1992
Reply

#4
Фейса разрушава бракове и връзки, та един форум ли ще му се опре Smile Подкрепям на 100% мнението ти, и честно казано умишлено избягвам да пиша там, дори и когато съм имал какво да напиша. Поздрави на всички!
Reply

#5
Ами хайде да го бойкотираме ...
Reply

#6
Това си е лично мое решение, всеки сам избира къде да пише. Факт е, че полезна информация се губи и размива, под формата на коментари и лайкове. Аз предпочитам да си пиша тук, и не подстрекавам никой да не прави обратното.
Reply

#7
<!-- l --><a class="postlink-local" href="http://www.volvoclub-bg.com/forum/viewtopic.php?f=45&t=39427">viewtopic.php?f=45&t=39427</a><!-- l --> Решено е, че клуба няма касателство с въпросната група и присъствието в нея не е обвързано с присъствието в клуба. Т.е всеки може да е член на клуба и на групата там, но двете не са обвързани едно с друго. И във въпросната група не се публикуват официални изявления и решения на клуба, а всеки си носи отговорността за публикуването там.
V90 97 200hp
S60 AWD 15 249hp
144 70 82hp
--------------------
     EX
V70AWD 97 193hp
S80 07 200hp
S70 97 140hp
V40 96 115hp
940 95 155hp
S80 06 170hp
940 95 122hp
Reply

#8
Всеки който се е опитал да спре прогреса,историята не го е запомнила с добро Wink
Не знам защо този Управителен Съвет се разграничава от групата във Фейсбук ,и г-н. Николов е променил заглавието на тази тема от Официална на това което е, при положение че Той и г-н. Янков са администратори там... :? :? :? ,ама здраве да е :mrgreen:
Ако УС не желае да има нищо общо с тази група може да го уредим бързо,не мислите ли?
Не е ли редно да дадете аргументация за това свое решение господа и госпожи Wink ,или това според вас е загуба на време,и безсмислено търкане на клавиатурата?
Тежко, брате, се живее
между глупци неразбрани,
душата ми в огън тлее,
сърцето ми в люти рани.
Reply

#9
Насила нищо не става. Всеки си прави сам избора. Къде да пише, къде да чете, къде да пита...
За мен сайта и форума са много по важни и стойностни от фейсбук.
Но, на никого не мога да се сърдя или упреквам, че предпочита избор различен от моя.
Аз лично си деактивирах профила във фейса преди почти 2 години. И се освободих от тази неприятна за мен зависимост.
Съжалението от постепенното оттегляне на потребители от форума обаче не ме напуска.
Дано не се окажа лош пророк, и дано да не дойде времето и този форум да стане пустиня, вярвайте ми, тогава ще съжаляват всички, които са написали или прочели дори по едно изречение тука...
TO DARE IS TO DO

Volvo XC90, D5 240 hp, R-Design, Polestar, 04.2017
Volvo 960, 2.9i 204 hp, GLE, AT, 10.1992
Reply

#10
Симеоне,Фейса не е виновен за отлива на мнения и потребители от Форума...,може би това е "удобния виновен" Wink,а може би в последната година виновниците са другаде и други :? Sad Idea
Аз лично преди година се освободих от зависимостта на този Форум и Клуб...,дадох си почивка Smile ,и определено семейството ми е доволно!
Само за справка : сега Фейсбук групата ни има реални правила за писане които се съблюдават на 100% ...,и в този Форум имаше правила които се спазваха на 100% -ама това беше педи година Wink . Всеки избира къде му е спокойно и комфортно...,и никой не трябва да се сърди на избора ни!

Поздрави

Кирил Киров
Тежко, брате, се живее
между глупци неразбрани,
душата ми в огън тлее,
сърцето ми в люти рани.
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)