The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
S60 d5 отключва и заключва от 3 път

#1
Здравейте колеги.От няколко дена имам следният проблем.Колата ми не иска да се отключва и заключва с едно натискане на бутоните.чак след 3 натискания.Веднага смених батерията но уви пак така.До сега не било така даже от 8 етаж съм си я отключвал и заключвал.Някой сблъсквал ли се е с този проблем.Разглобих и дистанционното да го почистя и няма резултат. Wink
Reply

#2
geshuin Wrote:Здравейте колеги.От няколко дена имам следният проблем.Колата ми не иска да се отключва и заключва с едно натискане на бутоните.чак след 3 натискания.Веднага смених батерията но уви пак така.До сега не било така даже от 8 етаж съм си я отключвал и заключвал.Някой сблъсквал ли се е с този проблем.Разглобих и дистанционното да го почистя и няма резултат. Wink
Здравей, колега ... точно 3 пъти или няколко пъти?
Питам, защото понякога бутончетата на платката правят студена спойка или се износват и при няколкократно натискане дава контакт.
Имаш ли резервно, за да пробваш с него как се държи?
BG VOLVO Member #00409
Reply

#3
Да ти кажа точно на третия път заключва или отключва.Нямам резервно лошото е че колата ми е с един ключ.Възможно ли е от някое реле нещо да се случва.
Reply

#4
geshuin Wrote:Да ти кажа точно на третия път заключва или отключва.Нямам резервно лошото е че колата ми е с един ключ.Възможно ли е от някое реле нещо да се случва.



В дистанционното релета няма. Smile

Смени батерията. Другия вариант е да не дава добър контакт батерията с пластините.
Какво е дистанционното? От сгъваемите или на връзка с ключа?
Reply

#5
Дистанционното е сус нова батерия филипс.Ключа е на него сгъваем
Reply

#6
Възможно ли е да се нещо така да го наречем разтроило защото наистина от трето натискане се случват командите за откл.и закл.ако разкача акумолатора да се рестартира дали ще има ефект?
Reply

#7
Явно на никой не му се е случвало това щом не споделяте
Reply

#8
geshuin Wrote:Явно на никой не му се е случвало това щом не споделяте
Не, със сигурност ... т.е. случва се да отказва дистанционно, но да проявява характер и на третия път да реагира - надали.
В крайна сметка - колата закачвана ли е на VIDA и какво е положението с диагностиката?
BG VOLVO Member #00409
Reply

#9
Не съм я закачал още на диагностика но скоро ще го направя явно си трябва компютър :-)
Reply

#10
и все пак пробвай с друга батерия Smile ще кажа действителна случка от миналия месец. на колегата не му работ дистанционното за гаражна врата хйорман. купи нова батерия и пак нищо, премигва диода ама не отваря. такова дистанционно струва 100лв, обади се на сервиза, казаха му че имат оред който ги тества, какво са правили не се знае но му казали ми вземи си ново. едвам го накарах да отиде да купи батерия, от по оборотен часовникар( предполага се че няма залежала стока) , и воала вече месец си работи месец. пробвай пак с нова батерия преди да почнеш да наливаш пари и да. търсиш проблема.
Volvo S60 D5 163hp D5244T - automatic
[Image: ab192146.gif]
юзербары для форумов
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)