The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Голям разход. Каква може да е причината?

#11
jul Wrote:Толкова ли е важно да се пали сутрин на бензин. Той твърди че карам с незагряла кола и изпарителя направо плюе газта . Препоръча да паля на бензин

Значи за мен това е ЗАДЪЛЖИТЕЛНОпоне зимата.Зимата колата поне до +10/20 градуса е хубаво да достигне,да почне да отвръща парното,и да влезе в нормален режим на работа.Мембраните на изпарителя замразват от студа и като през изпарителя не циркулира топла вода има опастност да ти замразне.
Нищо не пречи да поработи 5 мин на Бензин и после спокойно да си я прехвърлиш на Газ.
Orion - High Performance Car Audio
Reply

#12
искам да питам за волвото моето е на газ и гори 10л на 100 км това нормално ли е ???? а пък на бензинка не сам я заси4ал колко горат ако някои знае да ми каже 6те сам много благодарен 460 някои знае ли??? а и исках да питам как е по добре да работи инжектора или да е исклю4ен когато е на ГАЗ 6тото я карах на сервис и ми казаха 4е е по добре да си работи и инжектора когато е на газ пак и ми гори бензин когато я карам на газ какво да я правя карах я на сервис те там са по зле и от мене а уш са "специалисти" н1 парвона4ално бе6е ижектое ОФФ газ ОН а те го обарнаха сега и двете са ОН как е по добре ?????
Reply

#13
Значи разхода ти е ПЕРФЕКТЕН.10/100 е дори малко?!Върви ли добре колата?
При мен вървеше повече на газ отколкото на бензин и харчеше 16/100(хахахаха)Сега съм я свил и очаквам наи-скоро време да разбере :wink:


10/100 ееее карай и живей щастливо Big Grin
Orion - High Performance Car Audio
Reply

#14
Kespanok 460 Wrote:Значи разхода ти е ПЕРФЕКТЕН.10/100 е дори малко?..
Да и на мен ми е толкова разхода а на бензин е под 7извън/9град/100 и това говори за добре настроен двигател няма за какво да се притесняваш :roll: Arrow
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)