The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Настройки на шибидаха s 80

#1
Здравейте, от известно време щибидаха се сбърка нещо и отвори, после не затвори до край. Иначе работи. Ходих на един майстор. Той го направи да се заатваря, обаче сега пак неработи нормално. Затваря се, после се отваря до половина. Този майстор обясни, че са се сбъркали настройките на моторчето. Всъщност някой знае ли кой може да го оправи.
Малко преди да се развали сложих една китайска машинка за затваряне на прозорците и незнам дали тя не сбърква всичко. Но все пак си мисля, че някои може да ми настрой шибидаха.
Reply

#2
mr_vp Wrote:Здравейте, от известно време щибидаха се сбърка нещо и отвори, после не затвори до край. Иначе работи. Ходих на един майстор. Той го направи да се заатваря, обаче сега пак неработи нормално. Затваря се, после се отваря до половина. Този майстор обясни, че са се сбъркали настройките на моторчето. Всъщност някой знае ли кой може да го оправи.
Малко преди да се развали сложих една китайска машинка за затваряне на прозорците и незнам дали тя не сбърква всичко. Но все пак си мисля, че някои може да ми настрой шибидаха.
Шибидахът е като автоматичните прозорци - има си начална и крайна позиция, която в случая е загубена.
Вариантите са с VIDA да се обучи или бабешкият начин с бушона и задържане на бутона за няколко секунди в крайни положения, за да си запамети стойностите.
BG VOLVO Member #00409
Reply

#3
Благодаря,
Значи,задържам копчето, после изключвам бушона и после го включвам ?
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)