The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Проблем със запалване на Волво 460 1,7 турбо

#21
Много съм благодарен на всички взели отношение по темата. Съветите Ви са много полезни. За съжаление нищо повече не съм правил. Изчаквам да се пооправи малко времето, че нямам гараж и започна смяната на всички вакуми, както някой тук ме посъветва, а и последния майстор това ми каза. Смятам да послушам и Андро, относно кабелите отиващи към дюзите- ще ги погледна още в събота или неделя, ако не вали. Съгласен съм с него и колегата GT1, действително проблема е във възрастта на автомобила. Наистина повечето кабели са се втвърдили и има доста ядове с тях. Преди година по причина кабелите ми се изгубиха фаровете и се наложи да пускат нови кабели за да ги захранят, вероятно това ще се отнася и за останалите. Наистина това не сме го проверявали. За съжаление всички автосервизи вдигнаха ръце от мен и никой не иска да се занимава, така, че ще се пробвам сам и с помощта на приятели и каквото стане, поне знам, че съм направил всичко възможно. Благодаря още веднъж на всички. Ако установя причина ще пиша непременно.
Reply

#22
Относно гасненето при натискане на спирачка ,ме навежда до мисълта за повреден сервоапарат на спирачките ...защото тогава се нарушава и подналягането във всмукателните колектори ,,ако правилно се изразих и ме разбра . Тази кола е много добра ,като модел и си струва да я направиш !Относно чистенето на дюзите искам да кажа ,че с ултразвук или почистване с парцал -не се получава същия ефект ,както при почистване ,което аз правих на собствените си автомобили,единия , ФТ мотор ,като твоя . Не карам никого на сила да ми вярва ,опитвам се да бъда полезен .
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)