The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Проблем запалване при минус температура Волво в70

#21
Нафта - ЛУКОИЛ,ПЕТРОЛ,ГАЗПРОМ,ШЕЛ,ОМВ и ЕКО. И аз не зная,това е втория майстор който за разлика от първия е работил в Бош и се е занимавал точно с това - дизелови дюзи. Препоръките за този майстор са много и всички са много доволни. Той сам казва досега съм имал един случай, рециклира дюзите и ден по късно възниква проблем като моя, но само на една дюза. Сменят клапана и край с проблема а при мен е ужасно и 5 те са на мармалад.Вече ги свалям за 5-ти път. Сега само 3 другите са в норма.Ако някои знае за такъв проблем и как да се отстрани нека даде съвет и помогне за този казус, защото вече нямам нерви а и сумите които пръскам са направо лудница.

Колега, сега редактирах, но още едно такова мнение няма да допусна.
Reply

#22
dempata Wrote:Нафта ЛУКОИЛ ПЕТРОЛ ГАЗПРОМ ШЕЛ ОМВ ЕКО с горивата на тези фирми и аз не зная това е втория майстор който за разлика от първия е работил в бош и се е занимавал точно с това дизелови дюзи препоръките за този майстор са много и всички са много доволни той сам казва досега съм имал един случай такъв рециклира дюзите и след един ден като моя проблем но само на една дюза сменят клапана и край с проблема а при мен е ужасно и 5 те мармалад вече ги свалям за 5 ти път сега само 3 другите са в норма ако някои знае за такъв проблем и как да се отстрани нека даде съвет и помогне за този казус защото вече нямам нерви а и сумите които пръскам са направо лудница.
Колега,моля те обърни малко внимание на пунктоацията!Трудно е да разберем какво пишеш! :!:
Reply

#23
Ами пич,значи сам можеш да си отговориш на въпроса.Смени си клапаните.Както разбрах от прочетеното,където сте сменили или ремонтирали клапани,няма проблем.Ами направете го навсякъде.Или направо и набий едни нови клапани и си ти.Поздрави.
Reply

#24
Ами нали това казвам че всичките клапани са сменени не един или два а 5ет
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)