The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
проблем с охладителната система на Волво с 40 1.9 Д 115

#11
Здравейте колеги.НЯМА как,ако всичко е наред с тази охладителна система,да засмуква антифриза от разширителният съд,и след като развие капачката да се появи.НЕ е нормално.Моята правеше така.Сега след смяна на главата(беше спукана)няма нищо подобно.Ама вие си знаете.Пич запали я на студен двигател с махната капачка на разширителният съд и виж като позагрее на място какво ще се случи.Ако започне да бълва антифриз,сваляй главата.Сподели ако искаш какво си направил.
Reply

#12
vil4an76 Wrote:Здравейте колеги.НЯМА как,ако всичко е наред с тази охладителна система,да засмуква антифриза от разширителният съд,и след като развие капачката да се появи.НЕ е нормално.Моята правеше така.Сега след смяна на главата(беше спукана)няма нищо подобно.Ама вие си знаете.Пич запали я на студен двигател с махната капачка на разширителният съд и виж като позагрее на място какво ще се случи.Ако започне да бълва антифриз,сваляй главата.Сподели ако искаш какво си направил.
Нещо не ми се връзва Confusedhock: Всеки изправен двигател като загрее и му отвиеш капачката на разширителния съд,ще прелее IdeaВиж,ако при подаване на газ направи гейзер,е друга работа Wink
Reply

#13
Хм,аз имах подозрения за заминала гарнитура на глава на моята. Ходих на двама майстори и се оказа ,че всичко е ок след тестове за изгорели газове. Виж дали като даваш газ маркучите са твърди и при отворено казанче да бълва мехурчета. При загряла кола не трябва да прелива казанчето,когато двигателя работи,при мен не помръдва нивото при отваряне.Приятелче преди 2 седмици на Опел астра прави гарнитура и симптомите при него бяха:
- прекъсване на двигателя на празен ход,неравномерна работа.
- надуване на маркучите яко
- загуба на антифриз,около 300 мл /50 км без видими течове
- през ауспуха излиза бяло .
Volvo V50 D5 2006
Volvo S70 2.5 TDI
Volvo V40 1,9D 115h.p 2004
Nissan Primera P10 2.0D - ex.
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)