The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Идиоти в Мола

#11
......

Както и да е - 100km/h няма как да се постигнат на подобно място, проблемът е по-скоро в хлъзгавата настилка, която увеличава спирачният път в пъти и особено ако е влажно се доближава до лед. Офисът ми е в мол и целодневно виждам всякакви странни изпълнения на странни личности.
Reply

#12
matanasov Wrote:Здравейте колеги,

В тази държава има прекалено много идиоти които са взели книжки явно. Вчера беше един много хубав ден, жената имаше рожден ден, всичко как си трябва - хубава вечеря, кино ей тия 3 неща. Та на тръгване от киното в МОЛ Парадайз, филма беше Бързи и Яростни 7, явно част от зрителите се бяха повъзбудили и са решили да изтестват наученото от филма. Снимките по-долу са красноречиви колко е било успешно:

Юначка номер 1 (руса кифла) карала със 110км/ч според КАТ:
Миро,
В тази държава има малко нормални хора ... останалите - ясни са!
Много неприятна ситуация, особено на празник, но важното е, че тази дама със съмнителни способности да шофира, не е отнесла човек и всички сте здрави!
КАТ вместо да изчисляват кой с колко е карал, да спрат да дават книжки под масата, да започнат да глобяват всички наред, а най-важното - да започнат от техните служители, които винаги нарушават закона, дори цивилни! Какви 110 км/ч, този Опел Корса щеше да е на поне 3 части! Имало е някаква драма с по-висока скорост, ама 110 ... да ме извиняват "математиците и физици" от поделението на Драган Цанков, но грешат в сметките :mrgreen:
btw ... уцелял ли е парктроникът?
BG VOLVO Member #00409
Reply

#13
Колкото до инцидента, съжалявам за колата на колегата, наистина неприятно е да те нацелят така, паркирал. Далеч съм от мисълта, обаче, че някой от двамата участници се е движил със скорост 100км/ч. Също така, смятам това за голям мал-шанс. Просто така се е случило, били са близо до теб.
Volvo For life!
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)