The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Привет от братовчедите-имаме Рожден ден

#1
За сър Питър Устинов, Хосе Карерас, Мадона, Браян Лаудруп:...SAAB е винаги SAAB - идеалната кола; с мощен двигател и топклас комфорт.- Според програмата Euro NCAP SAAB 9-5 е най-безопасната кола на пазара през 1998 г.- За американския HLDI Highway Loss Data Institute SAAB 900/9-3 е най-безопасната кола в сегмента си.- За шведската застрахователна компания Folкsam сред Златната група на 5-те много безопасни коли е и SAAB.- Американската I.D.Power Associates в своята класация за качество Initial Quality Study'2 отрежда на SAAB 9-5 престижното второ място /след Infuiti 130, но преди Mercedes C-клас, Honda Acura TL, BMW 3-серия, Chrysler 300M/.- Журито на Международното изложение в Бирмингам'98 присъди Голямата награда за дизайн на SAAB 9-5 и 9-5 Комби;Според проучване на списанието Consumer Repotrs 37% от купувачите в Америка се допитват до тази библия, преди да изберат своята кола/ сред 107 000 собственици на нови автомобили от 29 марки, удовлетворени от своя SAAB са 95% от анкетираните клиенти. След лидера - SAAB, в тази престижна класация се нареждат Saturn, Lincoln, Audi, Volvo... . НА 10 юни 1947 г. SAAB слиза от небето. Утвърденият самолетостроител представя на пресата първия земен SAAB - моделът 92. Това е автомобил, създаден от ентусиазирани авиоинженери, необременени от догмите на автомобилостроенето и затова - много различен от всичко, което се движи по пътищата на света. Тогава казват: Самолетите на SAAB са вече и на земята. Те не прекъсват връзката си с летящите си братя. И в небето, и на земята се движи една и съща авангардна технология. Философията на SAAB е нещо, което не гони победа в сравнението с другите. Еволюцията е в собствена посока, по собствен път. Нововъведенията, безкомпромисната безопасност, безупречното пътно поведение, мощта, динамиката, комфортът екологичността, дискретният престиж - това е SAAB.
Не знам дали сте чували за това, но учените са създали малки гъсочета, които вярват, че един самолет е тяхната майка. Човешките същества ще вярват все повече във всевъзможни неща, които не са верни и това е ОК.
Кърт Вонегът

[Image: ab269060.gif]
Reply

#2
Честит празник Миро !
Аз наскоро без малко да се метна на един с въртележка, но засега имам само Волво в гаража.
Наистина са уникални машини.
Smile
1983 Volvo 244, B200E - carb., manual M46, 121hp., 158Nm.- Аврора
1999 Volvo S80, B5204T4, manual M56, 180hp., 240Nm - Албиноса
R.I.P. Холандецо
Неам нерви,за тва карам Волво! :-)
Reply

#3
Респект и дълбок поклон за марката SAAB!
Дано скоро видим продължение и на тази легенда...
TO DARE IS TO DO

Volvo XC90, D5 240 hp, R-Design, Polestar, 04.2017
Volvo 960, 2.9i 204 hp, GLE, AT, 10.1992
Reply

#4
Spurs Wrote:Респект и дълбок поклон за марката SAAB!
Дано скоро видим продължение и на тази легенда...

Мони,

те запретнаха ръкави и отново са в продукция. Мисля, че и Шведското правителство ще удари едно рамо там, защото ония американски загубеняци от GM разбиха хубавата марка коли.
Volvo For life!
Reply

#5
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.saabtala.com/reorganisation-over/">http://www.saabtala.com/reorganisation-over/</a><!-- m -->
Не знам дали сте чували за това, но учените са създали малки гъсочета, които вярват, че един самолет е тяхната майка. Човешките същества ще вярват все повече във всевъзможни неща, които не са верни и това е ОК.
Кърт Вонегът

[Image: ab269060.gif]
Reply

#6
ЧЕСТИТОООООООООООООООООООО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)