The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Volvo c30 Проблем с турбото (Motore Rich Assistenza)

#1
Здравейте. Ново Волво, нов форум за мен.

c30, diesel, 2007, 136 к.с. 2-ка двигател е Volvo-то. Днес ми се изписа заветното съобщение Motore Rich Assistenza. Когато това се изписа, колата не вдигаше обороти и съответно не се движеше, все едно някой я спъна. Загасих я, запалих я отново. Съобщението не се изписа отново и колата си вървеше ( и 2-та пъри се случи на 2-ра предавка. Реших, че нещо компютърът е решил да ме изе*ава и продължих с пътуването (градско). Направи го още веднъж, отново се изписа съобщението. Загасих, запалих, колата пак си вървеше. Типично по женски го игнорирах.
В края на деня ми се наложи отново да я карам и да мина през половин София. Не се изписа съобщението отново, но турбото го нямаше никакво. Обикновено се включва на 2,3К оборота, но сега и до 3,5К никакво го нямаше. В задръстването нямах и възможност много да го пробвам, но факт е, нито на 2-ра, нито на 3-та предавка няма никой. Не е същата кола просто.

Отбелязвам, не се е чуло чупене или нищо такова. Просто изведнъж спря.

Съжалявам, ако е описано тъпо, простено ми е, жена съм.

Мерси предварително (:
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)