The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Помогнете-волво v70 TDI не пали

#1
Здатвей те група ,става дума за волво в70 2.5 тди,петте цилиндъра. Преди няколко дни закупих двигател за волвото защото моя блокира ,същия този двигател който закупих сега не иска да пали ,пали с помоща на спрей,работи около 30 минути и изгасва сам ,затова и моля за помощ. Благодаря предварително.
Reply

#2
Techolul Wrote:Здатвей те група ,става дума за волво в70 2.5 тди,петте цилиндъра. Преди няколко дни закупих двигател за волвото защото моя блокира ,същия този двигател който закупих сега не иска да пали ,пали с помоща на спрей,работи около 30 минути и изгасва сам ,затова и моля за помощ. Благодаря предварително.
Ако не ти работи помпата в резервоара,трябва да имаш поне 20 литра нафта.Не съм сигурен как е при теб де.
Reply

#3
Ами днес отвориха резервара , помпа няма,така ми казаха ,а той е наполовина с нафта
Reply

#4
Май няма кой да помогне от форума,така си й знаех
Reply

#5
Techolul Wrote:Май няма кой да помогне от форума,така си й знаех
30 минути ИЛИ секунди работи ?Ако са секунди,явно не може да подкачи гориво.Най-вероятно смуче въздух от някъде.Прегледай горивопроводите и връзките им.
Reply

#6
30минути работи и изгасва,и после няма палене. Хващат се за нафтовата помпа че проблема идва от нея но аз им казах че преди няколко месеца помпата е правена в Пловдив. Аз си мисля че без настройка за първоначално впръскване няма да стане. Пали работи 30 минути и повече даже и изведнъж гасне и после не пали,то ако е помпата тя няма и да пали.
Reply

#7
Techolul Wrote:30минути работи и изгасва,и после няма палене. Хващат се за нафтовата помпа че проблема идва от нея но аз им казах че преди няколко месеца помпата е правена в Пловдив. Аз си мисля че без настройка за първоначално впръскване няма да стане. Пали работи 30 минути и повече даже и изведнъж гасне и после не пали,то ако е помпата тя няма и да пали.
Ами без диагностика едва ли ще се хване причината!Или МП,или БОШ сервиз най-добре според мен!Щом е сменен двигателя,задължително трябва да се върже на диагностика и да се синхронизира с електрониката на колата.Успех!
Reply

#8
Довечера ще пиша какво е станало
Reply

#9
Здравейте,и днес нищо,от сервиза е натовариха на платформа и на пловдив,а сутринта си е запалила без проблем даже повече от един час е работила на место и пак е изгаснала ,сега ще чакам да се обадят от пловдив
Reply

#10
Е, в София няма ли майстори та чак в Плодив ?
Volvo S70 2.5 TDI 1998 D5252T
[Image: 581732.png]
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)