The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Проблем с влизането във форума

#1
Здравейте колеги.
Както е видно от заглавието на темата имам проблем с влизането във форума. И преди е зациклял, но ми прави впечатление, че от началото на годината положението е много зле. При мен раздела за бърз достъп не работи. През останалото време изобщо нямам достъп до страницата на форума. Общо взето от 7 дни в седмицата, 1 или 2 три дни нещата са ок.
Поради липса на такава тема, оставам с впечатление, че нямате оплаквания от подобен род.
Някакви идеи?
Поздрави, Стефан.
Reply

#2
На мен също ми се случва почти всяка седмица по ден - два да няма достъп. Нямам представа на какво се дължи това.
Reply

#3
stifunkata Wrote:Здравейте колеги.
Както е видно от заглавието на темата имам проблем с влизането във форума...
Поради липса на такава тема, оставам с впечатление, че нямате оплаквания от подобен род.
Поздрави, Стефан.
Проблеми има,и още как! :evil: Днес успях да вляза за пръв път от три дни!Преди прекарвах по няколко часа на ден във форума/отделно,че iPhon-чето постоянно си следеше за нови мнения/,а сега вече губя и желание да пробвам! Cry
Reply

#4
И при мен е така. Ако зареди началната страница, после нямам шанс да разгледам темите. Знам, че това е болна тема и когато и да я зачекна започват едни странни дискусии, но отдавна форума трябваше да се стопанисва от клуба, да не говорим, че нямаме мобилна страница, а това трябваше да е факт от векове. Сега се сещам и за предложението на Влади/Додо155 всеки месец да събираме определена сума за обновяване и поддръжка на сървърите и страницата.

Поздрави
Volvo For life!
Reply

#5
Тук има предполагам доста компютърджии, все ще се намери решение на проблема. Не е редно да се превръща този въпрос в конфликт и караници, нека се води един градивен разговор, да се обсъди какво може да се направи, от какво има нужда и на края дружно да теглим един як пердах на администраторския екип :lol: Както го е казал народа, компютърджиите са една странна порода хора които освен да ги набиеш нищо друго не помага :mrgreen:
Ако има нужда да се плати повече за...там за каквото трябва по сървъри-мървъри и други безалкохолни за по-добра връзка ли де да знам какво е, кажете да видим да съберем по някой лев, нито ще е нещо фрапиращо нито нищо.
А кой собственик, клубове и дразги, в случая мен лично не ме засяга, искам да си влизам спокойно и да си спамя на воля :oops: Достатъчно лични финанси икономисваме от ремонти и сервизи благодарение на форумчето, дайте да го вкараме малко в пътя и да му се радваме.
Я админа който е там да каже от какво има нужда, за бирата и боя е ясно, ще ги получи в доволни количества.
V40 B4204S '97
Reply

#6
Проблеми с форума има, при това сериозни(технически имам в предвид -> за тези които четат между редовете).
В момента тече обсъждане как най безболезнено да ги решим.
Reply

#7
Обсъждане ли? :roll: Такова животно докато не го видя, няма да го повярвам, това е тема която изплува сегиз-тогиз в продължение поне на петилетка. За сега нещата са си все същите. Хакерите не искат, а останалите не можем да помогнем, докато не се задействат компетентните и можещи да извършат промяната-подмяната.
V90 97 200hp
S60 AWD 15 249hp
144 70 82hp
--------------------
     EX
V70AWD 97 193hp
S80 07 200hp
S70 97 140hp
V40 96 115hp
940 95 155hp
S80 06 170hp
940 95 122hp
Reply

#8
Karlsson Wrote:Както го е казал народа, компютърджиите са една странна порода хора които освен да ги набиеш нищо друго не помага :mrgreen:
Тука не си прав! ЙебанЙе и сръбска музика също оказват влияние. Ефекта е различен при отделните индивиди, но въздействие винаги има.
[Image: ab276107.gif]
[Image: ab245320.gif]

[Image: ab245321.gif]
VOLVO S40, 1.8 115hp, 97г. -Р 9969 минало
VOLVO 440 1.7i 89г. B18E, Р 1401 РС - минало
VOLVO 460 1.8 моно 91г. B18U, Р 0345 РС - минало
Reply

#9
bg_tiger1978 Wrote: ... Хакерите не искат...

Не мисля че не искат Дидо, проблема е ясен, ясно е и как може да се реши. Друг е въпроса, а мисля че сега е и момента да се поеме ангажимент нещата да се прехвърят в посока от Пламен към нов екип администратори. Сещам се че именно Тишо поде инициативата преди време и затова не мога да се съглася с казаното от теб. Мисля че трябва да си уговорим нарочена среща сите със Пламен в Скайп примерно.
Кажете кога би било удобно и ще питам Пламен на него кога му е възможно.
Така става ли?
1983 Volvo 244, B200E - carb., manual M46, 121hp., 158Nm.- Аврора
1999 Volvo S80, B5204T4, manual M56, 180hp., 240Nm - Албиноса
R.I.P. Холандецо
Неам нерви,за тва карам Волво! :-)
Reply

#10
bg_tiger1978 Wrote:Обсъждане ли? :roll: Такова животно докато не го видя, няма да го повярвам, това е тема която изплува сегиз-тогиз в продължение поне на петилетка. За сега нещата са си все същите. Хакерите не искат, а останалите не можем да помогнем, докато не се задействат компетентните и можещи да извършат промяната-подмяната.

Очевидно е, че на тази тема си приказвам като лудите - сам(то си личи и по отговорите в чата днес), ама все пак крайно време е да се направи нещо с този форум...

Моето предложение, което написах(повторих за пореден път) в чат-а сутринта е:
Пускане на изцяло нов форум, ако може да се импортне базата данни от този - супер. Ако не майната му. Този се закърпва до положение само за четене и писането в новия.
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)