The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Може ли да се манипулира ДОТ-ът на гумите?

#11
Диващина...
Reply

#12
vis Wrote:Вчера си купих супер изгодно 2 нови зимни гуми GoodYear Eagle Ultra Grip 205/50 R16 87H - общо за 220 лв. с доставката, при положение, че реалната цена е около 250 лв. на гума. Купих ги от някаква гумаджийница в Хасково.
Добре, не ти ли прави впечатление две гуми за 220, при реална цена 250 лв.
Не ти ли светна лампата, че има нещо нередно.

90% от olx(продавалник) bazarbg и други подони сайтове и обяви, са опити да се изчистят неработещи или боклучави вещи, или откровени измами.
Reply

#13
Нямам такава лампа, която да свети в съответните случаи Big Grin . Винаги купувам нови зимни гуми (с малко по-стар ДОТ) извън сезона и винаги намирам перфектни гуми на супер изгодни цени. В случая попаднах на откровен измамник, което може да се случи на всеки. Така че си спести поученията.
Reply

#14
vis Wrote:нови зимни гуми (с малко по-стар ДОТ) извън сезона и винаги намирам перфектни гуми на супер изгодни цени. .

Колега не го приемай като поучаване и толкова лично. Поддръжката си е въпрос на възможности и лично разбиране, както към хората, които карат/се возят в колата, така и към останалите участници в движението. Фактите са, че гумите стареят даже да са съхранявани в "перфектни" условия. В някой страни, от които сме много доволни да си купим кола на старо, защото има железни правила, не може да се кара с гуми по-стари от 2 години, както и е забранено да се лепят и още куп други изисквания, които струват доста скъпо и с увеличение на годинките на автомобила става толкова съкпо, че собствениците се принуждават да ни ги продадат, за да да си купят нови. Вероятно си пласират и изостаналите/непродадени гуми, а нашите "юнаци" са намерили начин да подвеждат клиентите...
Оставам с надеждата, че звуча приятелски Smile
Поздрави
Андро
666 - The number of the Beast.
[Image: ab279758.gif]
Reply

#15
Между другото, гумите не стареят чак толкова много при правилно съхранение в склад. В няколко сайта напоследък срещнах следната информация, за която се претендира, че е част от изследване на голям производител: "Ако гумата е произведена и доставена в склад, където тя се съхранява правилно, без да се излага на въздействието на пряка слънчева светлина или на въглеводород, наред с други фактори, и остане там примерно една или повече години, докато чака някой водач на автомобил да я закупи, нейното стареене е точно толкова, колкото ако тя е била поставена на автомобил и е била използвана, в продължение на три седмици."
Може много да се спори по въпроса кое е търговски трик и кое реалност, но гуми, произведени преди 2-3 години, ги монтирам на моя кола без колебание. Аз купувам точно такива гуми. Само веднъж купих гуми, произведени преди 5 г. - супер си бяха, нищо не им се случи за 3 години експлоатация. Нито се нацепиха, нито направиха жаби, нито пък са ме подвели на пътя. Още са вкъщи, може на зима пак да ги монтирам задни.
Reply

#16
Колега дай поисканата по рано информация. Хубаво е да я има за да няма други набутани колеги. Няма начин да нямаш адреси, телефони, имена на продавач...
Постни ги тук за да се избегнат други опити за измама.
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)