The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Проблем със сензор за налягане на горивото

#1
Здравейте, искам да попитам дали някой се е сблъсквал с подобен проблем. Автомобилът ми е е Volvo S40 2.0D 136кс. от 2004г. грешката която вади при диагностика е „сензор налягане на гориво“. Симптомите са: неравномерна работа на мотора на ниски обороти – поддържа нормални обороти и се форсира сам около 3 пъти в минута; докато е в движение се усеща леко придърпване и двигателя се изключва, паля и пак тръгва докато не мина 4-5км. и пак същото. Въпросът ми е:
1. От къде мога да намеря датчик/сензор за налягане на горивото – нов?
2. Възможно ли е сензорът да се бърка заради запушена дюза или развалена горивна помпа?
Благодаря предварително!
Reply

#2
И аз имах проблем с датчика за налягане на горивото, но моята е бензинка. При мен като изключих буксата от датчика, можеше съвсем прилично да се кара. Опитай!
Reply

#3
Проблемът се оправи след като покарах известно време с друго гориво. Проблемите се появиха след като заредих с ЕКТО дизелът на лукойл. Прочетох въпросната статия <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.lukoil.bg/Lukoil/Main.do?actionName=products&pageName=ECTO">http://www.lukoil.bg/Lukoil/Main.do?act ... eName=ECTO</a><!-- m --> и на другия ден заредих Big Grin Майсторът ми каза, че " това гориво не е за моята кола". Намерих сензор за налягане на горивото, но за момента проблемът е отстранен и си карам със стария. Смятам да изсипя добавка за прочистване <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.bardahl.bg/bg/product/a/4408">http://www.bardahl.bg/bg/product/a/4408</a><!-- m --> и след това да сменя горивния филтър.
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)