The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined array key "dateline" - Line: 1000 - File: inc/functions_post.php PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/inc/functions_post.php 1000 errorHandler->error_callback
/inc/functions_post.php 834 get_post_attachments
/showthread.php 1121 build_postbit
Warning [2] Undefined array key "dateline" - Line: 1000 - File: inc/functions_post.php PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/inc/functions_post.php 1000 errorHandler->error_callback
/inc/functions_post.php 834 get_post_attachments
/showthread.php 1121 build_postbit
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Нов в клуба на S60

#81
Мулти филтър е точно дебелият и едва ли е сложен в завода. Снимката е от Vida и там изрично пише само единият.

Ограничителите откъде ги поръча?

Моите са в такова състояние и се чудя дали им е време.
   


Attached Files Thumbnail(s)
   
Reply

#82
А, да, моя е грешката. Наистина мулти филтърът е в такъв случай, точно за коли със сензор за чистотата на въздуха. Значи имам правилния филтър хааха.

А, точно е такива поръчах от ebay и дойдоха оня ден, вързаха ми се 25лв 2те, само че са черни, водят се 18.7мм и са за 17ки джанти и нямат проблем да се ползват за по-малки джанти. Когато сложиш малките размери ограничители, тогава има проблем да сложиш по-голяма джанта.
Ако искаш - мога да ти ги дам, така или иначе не стават за моята кола. Аз по-напред дадох линк от къде ги поръчах, разгледай ако искаш и ако са като за теб - само кажи ще се разберем да ги вземеш.
Reply

#83
Ще погледна линка. Моите са 16-ки. По размер ще си търся Smile
Reply

#84
Тъй то, направихме смяна на маслото на скоростите в МФ - 503лв с 12л масло, около 2 часа работа и с отстъпката за над 4 годишна кола.
Имаше едни досадни придръпвания на някои предавки в определени моменти - сега ги няма. Скоростите почти не се усещат кога се сменят, някак си и в купето е една идея по-тихо. Определено си заслужаваше. Намерих човек там, който е семеен приятел, та той наблюдава процеса, каза че маслото, предишното, най-вероятно е оригиналното, но е било в сравнително добро състояние, но определено е имало нужда от подмяна.

Остана само и единствено да намеря органичителите за завиване на гумите и колата е в перфектно техническо състояние и с всичко сменено.
Догодина, най-вероятно, ще са тампоните на двигателя и скоростната кутия, че на място се усещат леко вибрации вътре, когато колата е под определен наклон, но за момента не ми пречи.
Reply

#85
Колкото и дребна, лесна и скъпа да е една задача, ВИНАГИ си оглеждайте колата СЛЕД посещение в МотоПФое !!!!!!
Ето, днес си отварям капака да наливам течност за чистачките и какво да видя? Няма ми кората под двигателя.... Която е трябвало да свалят преди да сменят маслото на скоростите ми. И сега.. без нея. Та, уж даже и доверен човек намерих там..... Абсолютна простотия.
Та, колеги, след интервенции в Мото Пфое - преглеждайте си обстойно колата още там на паркинга им, че да избегнете такива простотии. Аз сега не знам дали ще съумея да си я взема от тях, но след празниците ще има разправии!
Reply

#86
Така, малко да обновим.
Дойде BSR тунинг китът, вързах, цъкнах - инсталира се. Първото впечатление - колата запали Big Grin Big Grin
Разликата е огромна, чак изненадваща, сега ускорението се случва по целия оборотомер, колата е доста по-динамична, усещането за тромавото добиче, което беше, особено с включен климатик - го няма, доста по-енергично сменя предавки и не се колебае да задържи оборотомерът да иде по-близо до червеното, ускорението от 100км/ч нагоре става значително по-леко до към 180км/ч, където вече нещата продължават да изненадват до 200км/ч, но тъй като ползвахме безлюдно място, то е сравнително малко и нямаше как да пробваме повече.
Разликата е разкошна и колата ми става още по-любима и приятна! Сега вече когато ми се налага да изпреварвам извън града - няма да е с толкова много преценяване и чудене - дали ще стане.
Също така, при нормално и спокойно каране, забелязах лееееко понижение на разхода на гориво. Което също ме изненада!
Определено инвестицията не е малка (250 евро е тунинг китът в момента, намален от 300), но са едни много добре похарчени пари, според моите виждания!
Reply

#87
Ами честито колега, и аз съм доволен от тунинга Smile
ex - Volvo S60 2.4i BSR 188hp
Volvo S60 2.5 T5 Platinum 285hp Rica
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)