The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
вапроси за волво 460

#1
волво 460 1,6i 93г. имам много вапроси за този модел. Как е като кола стрували си ??? и имам няколко проблема ако някои мойе да помогне 6те се радвам зна4и появи се някакав странен 6ум от двигателя и много тресе на волана от какво може да е ?? а и много ми скарцат пластмасите по колата какво да ги правя интересува ме какви екстри има специялно този модел ако някои може да помогне 6те се развам много.
Reply

#2
Така първо здравей,значи за пластмасите виж товаhttp://volvoclub-bg.com/forum/viewtopic.php?t=19
Скърцат си но има лек,аз доста се занимавам с това и намалих скърцането с над 70% има о6те леко пукане като са студени и малко дранчат вратите но лятото ще оправя и това.

С коя маска е това 93? :oops: По облите форми ли е отпред?Ако не се лъжа трябва да е по новата модификация.
За двигателя да не е отишъл тампон?И кога тресе точно - като подадеш газ и отпуснеш педала или въобще си тресе?
Ето тук има доста неща - http://www.volvo4xx.hit.bg/
Двигателя ти е B16F - демек 66Kw(~90hp)
Много зависи какво пише отзад - GL,GLE. GLE е модела с всички екстри - Ел.пакет,хидравлика,абс,климатик,подгряване на огледала,и др. Като цяло колата е много добра(поне аз сам Изключително доволен)погледни задните пружини как са защото чупат.

ПП:Имаш ли въпроси питай - има кой да ти отговори :wink:
Orion - High Performance Car Audio
Reply

#3
благодарско за саита мнооо е яккк направо се искефих МАКС ако знае6 от кога тарся не6то такова направо не е истина.ако беше по близо 6те6е те 4ерпя една бира Smile)) а за тресенето на волана тресе когато подавам газ и то доста гадни4ко сякаш си хванал някакав вибратор в рацете от какво може да е ??? исках и да питам когато са слагали газовата може ли да са махнали някои екстри от колата ?????
Reply

#4
Anonymous Wrote:а за тресенето на волана тресе когато подавам газ и то доста гадни4ко сякаш си хванал някакав вибратор в рацете от какво може да е ??? исках и да питам когато са слагали газовата може ли да са махнали някои екстри от колата ?????

1. За тресенето трябва да видя не мога да ти кажа така :oops:
2. За газта Силно не ми се вярва да са махнали нещо?!?!?!Тя на нищо не пречи газта,а имаш ли нещо конкретно на идея като екстра която да я няма?
3. Има Users Manual за нашите коли ето - http://info.datacom.bg/hehof/volvo/volvo...manual.pdf - МНОГО е ПОЛЕЗНО.Ше почерпиш то се е видяло :wink:
4. Ела на срещата за да поговорим и да видиме какво може да е.
5. Не разбрах с коя маска си - нова или стара?
Orion - High Performance Car Audio
Reply

#5
Тресене може да има при крива джанта, кофти гума... някой да казва други симптоми.
Reply

#6
Може да е вътрешно каре, от него обикновено тресе при подаване на газ, лошата новина е че се продава с полуоската, но първо провери може пък да не е, ако е това пиши мисля че се таркаляше някъде из гаража една полуоска от 1,8 106к.с. но трябва да стане само да я намеря :wink:
Reply

#7
Не разбрах с коя маска си - нова или стара?


здрави! парво искам да благодаря на вси4ки за полезната информация която ми дадохте.А за маската е от старата серия не е нова а и като даде6 контакт парното си работи дори и да си го исклю4ил някаква перка си варти и вкарва въздох за6то така незнам.Много ми е интересно каква е има ли климатик ли е или просто парно!?!?! а и има една ботилка пред предния десен фар то4но под него в самата броня за какво служи ??? имам и о6те няколко вапроса ама те малко по кусно 6те се радвам ако някои одговори. :roll:
Reply

#8
Или най добре е да дойдеш на срещатата!
Там поне ще се види какво е.
Основател на ВКБ с членска карта 00008.
Бивш член на УС. Volvo S80 D5 2003.
Reply

#9
salih Wrote:....като даде6 контакт парното си работи дори и да си го исклю4ил някаква перка си варти и вкарва въздох за6то така незнам.Много ми е интересно каква е има ли климатик ли е или просто парно!?!?! а и има една ботилка пред предния десен фар то4но под него в самата броня за какво служи ???

Значи перката върти на първи контакт,тогава работят и прозорците,огледала и въпросната перка за парното.Затова натискаш на копчето OFF и тя спира :wink: ако нито едно копче не е натиснато пак продължава да си работи та дори и можеш да я увеличаваш Smile
А тази ''бутилка'' ама на идея си нямам каква е :oops: Аз лично нямам такова нещо?!

ПП:Сложи снимка на колата да я видиме как изглежда :wink:
ППП:Не разбрах също от София ли си?
Orion - High Performance Car Audio
Reply

#10
а и има една ботилка пред предния десен фар то4но под него в самата броня за какво служи ???


Тва дето му викаш бутилка не прилича ли повече на пласмасов цилиндър висок около 15см и с ф около 10см в него влиза един черен лъскав маркуч дебел около 8 мм. и кабел с букса,намира се под десния фар, ако е това е някакъв вакумен регулатор има го на повечето бензинови коли(инжекциони или моноинжекциони), но не ми е ясна точно функцията му, практиката показва че може и без него но щом го слагат значи е по добре да го има.
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)