The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Волво е в подем Новото XC40 първи впечатления!

#1
Само след по-малко от година след представянето на новото XC60, Волво са в подем с новото XC40. С най-малкия SUV в семейството, компанията навлиза и напълно нов за тях сегмент на компактните кросовъри.

Ето и видеото аз лично съм доста изкефен от дизайна на модела!

<!-- m --><a class="postlink" href="https://www.youtube.com/watch?v=b-6_fkZJ4BQ">https://www.youtube.com/watch?v=b-6_fkZJ4BQ</a><!-- m -->
Volvo For life!
Reply

#2
Хич не съм по малките и големи кросоувъри, но това като външен дизайн ми харесва. Отвътре обаче съм впечатлен - не просто място за телефон, но и с индуктивно зареждане 8-) Най-после някой да се сети, че къпхолдърите не са място за телефони и боклучета.
Ще ми се да видим догодина и новото поколение S/V60. Надявам се да е микс от голямата платформа и интериорните решения от XC40.
Reply

#3
Да, Волво наистина правят неща в момента,с които конкуренцията сериозно трябва да се съобразява. Аз вярвам, че раздялата с Форд и минаването по Китайски флаг даде само добри резултати. Всичко качено на новата платформа с големите Китайски инвестиции е поне с една стъпка напред от "великите" Немци.
Volvo For life!
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)