The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Автоматично сваляне стъкла xc60

#1
Здравейте колеги, потърсих подобен проблем, но явно през телефон не успявам да се справя. Вчера смених акумулатор на колата, след смяната му стъклата отказват да се свалят и вдигат автоматично и трябва да придържам бутона до изпълнение на пълна позиция нагоре или надолу. Има ли някаква комбинация от натискане на бутони за рестартиране на автоматичната функция или отделен бутон, защото не откривам как да включва функцията ?
Reply

#2
popi73 Wrote:Здравейте колеги, потърсих подобен проблем, но явно през телефон не успявам да се справя. Вчера смених акумулатор на колата, след смяната му стъклата отказват да се свалят и вдигат автоматично и трябва да придържам бутона до изпълнение на пълна позиция нагоре или надолу. Има ли някаква комбинация от натискане на бутони за рестартиране на автоматичната функция или отделен бутон, защото не откривам как да включва функцията ?

За P2 има такъв вариант, за P3 не съм сигурен.
Намери човек с Вида - става за две минути.
Reply

#3
За да инициализираш елетрическите стъкла е необходимо в ръчен режим (първата степен на бутоните) да спуснеш и вдигнеш стъклата след което да сработиш и задържиш за 2 s втората степен нагоре на бутоните (автоматичния режим).
Надява се да съм бил полезен.
Reply

#4
Благодаря много колега Iliev, сработи като по учебник. Колата се ползва постоянно и трудно щях да намеря време да търся вариант за активация с Вида, спести ми много разправии, отново благодаря !!! Винаги готов да почерпя колега, а и да се сдобия с явно натрупан опит относно модела Wink .
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)