The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
проблем с кломартоника волво с30

#1
здравейте, имам волво с30 и имам проблем с кломатроника. Не подържа ниски температури, а зимата нямам проблем с топлината в купето. Въпроса ми е един и същ радиарор се ползава охлаждане и отопление или са два различни( един за охлаждане и един за затопляне).
Reply

#2
todgor Wrote:здравейте, имам волво с30 и имам проблем с кломатроника. Не подържа ниски температури, а зимата нямам проблем с топлината в купето. Въпроса ми е един и същ радиарор се ползава охлаждане и отопление или са два различни( един за охлаждане и един за затопляне).
Ако си от София, както вероятно е, мога да те насоча към майстор, който да ти свърши работа!
Поздрави!
ПП. Пишете си местоположението, защото така е по-лесно да се даде съвет КЪДЕ да се отиде, за да се помогне...
TO DARE IS TO DO

Volvo XC90, D5 240 hp, R-Design, Polestar, 04.2017
Volvo 960, 2.9i 204 hp, GLE, AT, 10.1992
Reply

#3
Здравей, колега климатроника си има своя система, както и парното си има своя система. При климатик/климатроника си има отделни радиатори и тяхната система използва газ/фреон докато парното ти използва радиатор през който минава охладителната течност /антифриз/ на мотора и така имаш топло през зимата. Относно това, че не ти охлажда може да се дължи на много неща за което си е най добре да се прегледа в сервиз, колегата Spurs ти е предложил помощ и ако си от София попитай го за да те насочи къде да отидеш. Аз също имах проблем с охлаждането и се оказа спукан охладител/радиатор смених го, напълниха ми го и сега всичко е ОК. Успех!!!
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)